WMS software selectie - ICTboekensite.nl

WMS software selectie

WMS software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van WMS selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over WMS software selectie of anders gezegd de keuze en toepassing van warehouse management systemen? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste WMS oplossing te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. In dit boek vertellen deskundigen u wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van selectie- en implementatietrajecten van warehouse management oplossingen.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis WMS box. De WMS box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van WMS software (bekijk inhoud). Als u een WMS project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de WMS box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis WMS box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement