WMS software selectie - ICTboekensite.nl

WMS software selectie

WMS software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van WMS selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over WMS software selectie of anders gezegd de keuze en toepassing van warehouse management systemen? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste WMS oplossing te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. In dit boek vertellen deskundigen u wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van selectie- en implementatietrajecten van warehouse management oplossingen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de WMS box*. Zoekt u nieuwe warehouse management software of start u een WMS project, dan kunt u de WMS box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De WMS box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over WMS software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over WMS oplossingen. Lees meer over de WMS box.