WMS software selectie - ICTboekensite.nl

WMS software selectie

Over succesfactoren en valkuilen bij de selectie van WMS software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van WMS software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op WMS software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere WMS boeken verkrijgbaar (zie gratis WMS box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over WMS software los aan. Wilt u meer boeken over WMS software ontvangen, vraag dan hier de gratis WMS box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

U gaat een nieuw warehouse management systeem (WMS) kiezen. De soms subtiele verschillen tussen WMS oplossingen en de voortgaande technologische ontwikkeling ervan, maken het lastig om te bepalen welke van al die oplossingen het best past bij uw type magazijn, logistieke processen en organisatie. Zelf kunt u onmogelijk alle kennis hierover bezitten. Leveranciers presenteren u graag hun oplossingen en kunnen u goed helpen met hun praktijkervaring en productkennis, maar missen de objectiviteit die u nodig heeft om een gefundeerd besluit te kunnen nemen. Maakt u gebruik van een adviseur die helpt met de selectie van een WMS oplossing, dan is de onafhankelijkheid niet gegarandeerd. U zult dus zelf ook moeten weten wat er bij de selectie van een warehouse management systeem zoal op u afkomt. De informatie daarover leest u dit boekje, gecombineerd met alle andere informatie over WMS selectie die onderdeel is van de WMS box van het ICT informatiecentrum.

Vanuit diverse bronnen en invalshoeken behandelt dit boekje de belangrijkste aspecten van het selecteren van een warehouse management systeem. U leest over waaruit een goede voorbereiding op een WMS selectietraject bestaat en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u WMS software met elkaar kunt vergelijken en krijgt tips en adviezen over een WMS selectie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw WMS project. Voor een stap voor stap beschrijving van het selectietraject verwijzen wij u naar het Handboek Softwareselectie.

Vraag dit boek gratis aan