Self Service BI - ICTboekensite.nl

Self Service BI

Maak kennis met BI, de oplossingen en mogelijkheden

Self Service BI
  • Wat is belangrijk, waar moet u op letten?
  • Voor een snelle kennismaking met de mogelijkheden van Self service BI software
  • Gratis en vrijblijvend, via onze ICT boekensite direct in uw mailbox.

 
 
Gratis e-boek
 
 

Waarom dit e-boek lezen?

Om snel goede beslissingen te kunnen nemen over uw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen, is actuele en betrouwbare informatie nodig. Aan de basis van deze informatie staat data. Veel van deze data is in uw organisatie aanwezig, andere betrekt u wellicht intern. Business intelligence (BI) maakt het mogelijk om van data informatie te maken. Vele jaren waren BI oplossingen voorbehouden aan grote organisaties en hogere managementniveaus. Nu ook binnen kleine organisaties en op lagere beslissingsniveaus steeds meer data beschikbaar is, kunnen ook daar betere beslissingen genomen geworden door toepassing van business intelligence. Self service BI, afgekort met SSBI, is hiervan een logische ontwikkeling.

Dit boekje geeft u een overzicht van de nieuwe mogelijkheden die dankzij self service BI beschikbaar zijn. Diverse kennispartners van het ICT informatiecentrum geven u uitleg over wat SSBI is, welke voordelen het biedt, maar ook wat de nadelen en beperkingen ervan zijn. De heldere visies, trends, tips en adviezen geven u voldoende informatie om een antwoord te vinden op de vragen zoals:

• Wat kan de waarde van self service BI zijn voor onze organisatie?
• Hoe zetten wij een selectietraject hiervoor in gang?
• Wat betekent het in de praktijk voor uw organisatie?

Als u overweegt om self service business intelligence in te zetten voor het verkrijgen van meer grip op uw bedrijfsprocessen en voor het nemen van betere beslissingen, dan helpt dit boekje u bij uw eerste overwegingen. Inspiratie en ideeën voor verbeteringen in uw bedrijfsproces doet u zeker op met het lezen van dit boekje.

 
 
Gratis e-boek