Komt een CEO bij de IT dokter - ICTboekensite.nl

Komt een CEO bij de IT dokter

GRATIS BOEK

Te veel IT projecten rondom bedrijfssoftware mislukken. Daar komt u pas achter als u al te laat bent om nog in te grijpen. In dit boek leest u hoe u tijdig gevaren en valkuilen herkent. Ofwel, wat iedere CEO, DGA, IT manager of andere IT (mee)beslisser moet weten over bedrijfssoftware.

Gratis ontvangen

Het boek ontvangt u nu tijdelijk extra als onderdeel van de gratis boxen van het ICT informatiecentrum. . Deze bevatten complete informatie over het organiseren en uitvoeren van IT projecten rondom bedrijfssoftware, waaronder het selectie- en implementatietraject. Thema’s:

  • Algemeen bedrijfssoftware (ERP software)
  • Relatiebeheer/ CRM oplossingen (CRM software)
  • Personeelsinformatiesystemen (HRM software)
  • Business intelligence (BI software en data management)
  • Warehouse management (WMS software)
  • Document management (DMS software)
  • Transport management (TMS software)

 

 

OVER HET BOEK

Voorkom dat uw IT project (ook) mislukt
Over hoe IT projecten mislukken door oud denken en wat u daaraan kunt doen

Wat gaat er mis?
Bij de keuze van nieuwe ERP of andere bedrijfssoftware ligt een groot gevaar op de loer. Het gevaar namelijk dat u in het selectieproces van de software alle bestaande bedrijfsprocessen, oude gewoonten en ingeslepen eisen en wensen als uitgangspunt neemt. Het resultaat van een selectietraject dat ‘oud denken’ als vertrekpunt neemt, is dat u uiteindelijk kiest voor een oplossing die voorbij gaat aan nieuwe mogelijkheden en verbeterde bedrijfsprocessen. En dat nog los van de andere nadelen die u van een mislukt softwareproject kunt ondervinden, zoals kosten die de pan uit rijzen, functionaliteiten die gemist worden of deadlines die niet gehaald worden.

De oplossing
In het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’ leest u wat de invloed is van ‘oud denken’ op verkeerde keuzes en hoe een andere benadering de oplossing vormt voor een succesvol IT project en een passende en toekomstbestendige softwareoplossing. Uw bedrijfssoftware is te belangrijk voor het beheer van uw administratieve, logistieke en financiële processen om de visie, tips en adviezen in dit boek onbenut te laten.

Ontvang dit boek gratis (tijdelijk)
Bent of gaat u bezig met een selectietraject van ERP of andere bedrijfssoftware, dan kunt u dit boek nu tijdelijk ontvangen als onderdeel van de gratis boxen van het ICT informatiecentrum. Lees hier meer over de boxen en vraag deze aan.

Of download het whitepaper
Een belangrijke boodschap uit dit boek kunt u ook downloaden als whitepaper.