Kansen in de distributielogistiek - ICTboekensite.nl

Kansen in de distributielogistiek

 
Over hoe moderne ICT oplossingen de logistiek van e-commerce en e-fulfilment verder kunnen helpen |
 
Al jaren achtereen stijgt het aandeel online verkopen en verloopt retail voor een steeds groter deel via internet. Consumenten worden door webwinkels en andere vormen van e-commerce steeds beter bediend in hun behoefte aan meer service, kortere levertijden en een betere planning van bezorgtijden en -plaatsen. Wat betekent dat voor de prestaties die verwacht worden van de e-commercebedrijven zelf en van logistiek dienstverleners? Wat kan en moet er verbeterd worden op de ‘last mile’, zodat de logistieke prestatie een onderscheidend element kan worden en blijven in de service die klanten ervaren? Hoe krijgt u dat voor elkaar en welke essentiële rol spelen ICT oplossingen daarbij?
 
Dit boekje helpt u bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Als u zelf actief bent in e-commerce, e-fulfilment of distributie in het laatste deel van de keten, dan biedt dit boekje u inspiratie over wat er momenteel speelt in de logistieke processen en hoe u zich voorbereid om nabije ontwikkelingen.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Kansen in de distributielogistiek - ICTboekensite.nl