Kansen in de distributielogistiek - ICTboekensite.nl

Kansen in de distributielogistiek

Over hoe moderne ICT oplossingen de logistiek van e-commerce en e-fulfilment verder kunnen helpen |

Al jaren achtereen stijgt het aandeel online verkopen en verloopt retail voor een steeds groter deel via internet. Consumenten worden door webwinkels en andere vormen van e-commerce steeds beter bediend in hun behoefte aan meer service, kortere levertijden en een betere planning van bezorgtijden en -plaatsen. Wat betekent dat voor de prestaties die verwacht worden van de e-commercebedrijven zelf en van logistiek dienstverleners? Wat kan en moet er verbeterd worden op de ‘last mile’, zodat de logistieke prestatie een onderscheidend element kan worden en blijven in de service die klanten ervaren? Hoe krijgt u dat voor elkaar en welke essentiële rol spelen ICT oplossingen daarbij?

Dit boekje helpt u bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Als u zelf actief bent in e-commerce, e-fulfilment of distributie in het laatste deel van de keten, dan biedt dit boekje u inspiratie over wat er momenteel speelt in de logistieke processen en hoe u zich voorbereid om nabije ontwikkelingen.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de WMS- of TMS box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over warehouse management of transport management en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over WMS of TMS oplossingen.

    
 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Kansen in de distributielogistiek - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.