ICT in de logistieke sector | Gratis e-boek - ICTboekensite.nl

ICT in de logistieke sector

Over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden van ICT toepassingen in de transport en logistieke sector

ICT in de logistieke sector
  • Kennismaking met de mogelijkheden van software in de transport- en logistieke sector
  • Wat is belangrijk, waar moet u op letten?
  • Gratis en vrijblijvend, direct in uw mailbox.

 
 
Gratis e-boek
 
 

Waarom dit e-boek lezen?

We kunnen in onze samenleving en het bedrijfsleven niet meer zonder transport en logistiek. Bent u werkzaam in deze sector, dan weet u inmiddels dat organisaties in de transport en logistiek op hun beurt niet meer zonder moderne ICT oplossingen kunnen. U heeft daar dus waarschijnlijk al veel beslissingen over moeten nemen en er zullen er nog vele volgen. Niet alleen op het gebied van transport- en warehouse management zijn de laatste jaren veel nieuwe systemen en toepassingen geïntroduceerd. In toenemende mate gaat het ook om wat u met alle data kunt en moet doen die uw logistieke systemen voortbrengen. Digitalisering en smart logistics zijn dan ook belangrijke begrippen geworden.

Smart logistics is gericht op het slimmer, sneller en beter organiseren van transport en logistiek. Slimmer plannen en besturen is mogelijk dankzij data. De vraag is hoe u daar de komende jaren optimaal gebruik van maakt voor het effectief en efficiënt beheren van uw logistieke processen.

In dit boekje leest u over diverse facetten van de digitalisering in de logistieke sector. U leest over de huidige stand van zaken van ICT toepassingen binnen transport en logistiek, maakt kennis met de argumenten die pleiten voor de inzet van meer ICT in deze sector en wordt gewezen op de valkuilen die u onderweg kunt tegenkomen.

Gaat u echt aan de slag met de keuze van nieuwe ICT oplossingen, dan is er nog veel meer informatie voor u beschikbaar. U vindt deze via de website van het ICT informatiecentrum. Succes met het maken van uw plannen!

 
 
Gratis e-boek