HRM software selectie | succesfactoren en valkuilen - ICTboekensite.nl

HRM software selectie

HRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van HRM selectie- en implementatietrajecten |

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van HRM software kunnen selectie- en implementatietrajecten van HRM software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook valkuilen die, mits niet tijdig vermeden, uw selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld om u kennis, tips en aanwijzingen te geven die uw succeskansen vergroten. Met uitleg van het selectieproces, een overzicht van de stappen waaruit een goed selectietraject is opgebouwd, een lijst van de valkuilen en diverse visies op HRM software van specialisten uit de praktijk. Kortom, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een HRM softwareproject.

Over de belangrijke thema’s employee self service (ESS) en management self service (MSS) heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt ook dit boekje gratis ontvangen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de HRM software box*. Zoekt u nieuwe HRM software of start u een HRM software project, dan kunt u de HRM software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De HRM software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over HRM software oplossingen. Lees meer over de HRM software box.