HRM software selectie | succesfactoren en valkuilen - ICTboekensite.nl

HRM software selectie

HRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van HRM software |

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van HRM software kunnen selectie- en implementatietrajecten van HRM software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook genoeg valkuilen die het selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld voor grote en kleine organisaties die nieuwe HRM software overwegen of al gestart zijn met de selectie daarvan. Het biedt u een leidraad bij het doordacht en gestructureerd selecteren van de software. U kunt uw softwareproject eenvoudiger organiseren en begeleiden, begrijpt externe deskundigen beter en neemt uiteindelijk betere beslissingen. Kortom, een praktische bron van informatie over het selecteren van HRM software. Over de thema’s employee self service (ESS) en management self service (MSS) heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt deze ook gratis ontvangen.

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt het e-boek dan zo spoedig mogelijk. Let op: het aantal boeken over de selectie en/of toepassing van HRM software dat u los kunt aanvragen, is gelimiteerd. Heeft u interesse in alle boeken over HRM software, vraag dan de gratis HRM box aan. Naast alle boeken ontvangt u dan ook checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over HRM oplossingen. Wij adviseren u voor de HRM box te kiezen als u met een selectietraject start. Deze ontvangt u 100% gratis en vrijblijvend.

Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218 | Meer over de HRM box | Belangrijk: Dit boek is alleen beschikbaar voor organisaties waar een selectietraject loopt of (waarschijnlijk) gestart wordt. Niet voor studie of ‘zomaar interesse’. | Zo nodig nemen wij contact met u op om uw aanvraag te verifiëren.

HRM software selectie - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

(de bevestigingsmail gaat naar dit adres)

Rechtstreeks telefoonnummer

(voor snelle afstemming van de juiste informatie)


* De ICT nieuwbrief informeert iedere twee weken meer dan 13.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.