HRM software selectie | succesfactoren en valkuilen - ICTboekensite.nl

HRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van HRM software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van HRM software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op HRM software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere HRM software boeken verkrijgbaar (zie gratis HRM box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over HRM software los aan. Wilt u meer boeken over HRM software ontvangen, vraag dan hier de gratis HRM box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van HRM software kunnen selectie- en implementatietrajecten van HRM software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook genoeg valkuilen die het selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld voor grote en kleine organisaties die nieuwe HRM software overwegen of al gestart zijn met de selectie daarvan. Het biedt u een leidraad bij het doordacht en gestructureerd selecteren van de software. U kunt uw softwareproject eenvoudiger organiseren en begeleiden, begrijpt externe deskundigen beter en neemt uiteindelijk betere beslissingen. Kortom, een praktische bron van informatie over het selecteren van HRM software. Over de thema’s employee self service (ESS) en management self service (MSS) heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt deze ook gratis ontvangen.

Vraag dit boek gratis aan