Highly competitive warehouse management | Vraag gratis aan - ICTboekensite.nl

Highly competitive warehouse management

Highly competitive warehouse management

Wat magazijnen en distributiecentra succesvol maakt |

Steeds meer grotere magazijnen en logistieke centra plukken de vruchten van uitstekend organiseren en automatiseren. Zij leveren op tijd, hebben minimale voorraden, tevreden klanten en enthousiaste werknemers. Bij andere is het kommer en kwel, worden goederen niet op tijd geleverd, raken voorraden zoek en klinkt gemopper. In het boek ‘Highly Competitive Warehouse Management’ wordt u in detail uitgelegd waaraan succesvolle distributiecentra hun succes te danken hebben en hoe zij daar maximaal concurrentievoordeel uit halen. Als u wilt weten wat u wel en niet moet doen om uw logistiek ook optimaal te laten functioneren, moet u dit boek zeker lezen. Bereid u momenteel een WMS project voor, dan kunt u het boek gratis ontvangen.

Warehouse management

Warehouse management heeft tot doel de kwaliteit van de logistieke operatie te verbeteren en optimaliseren. Om verbeterpunten te kunnen benoemen, is een goede analyse nodig van de huidige logistieke prestaties. Hiervoor introduceert Jeroen van den Berg in dit boek de Warehouse Maturity Scan. Supply chain managers en logistiek managers beschikken hiermee over een tool waarmee zij de prestaties van hun magazijn of distributiecentrum kunnen meten. U leest vervolgens hoe de resultaten van deze scan zich vertalen in een flexibel en gestructureerd actieplan voor verbetering. Hierbij gaat het om de optimale afstemming tussen procesontwerp, menselijk handelen, supply chain management en warehouse management systemen (WMS). De besproken tools bieden samen met de beschreven praktijkvoorbeelden, case studies, eyeopeners en aanvullende informatie logistiek managers en warehouse managers hulp bij het optimaliseren van hun magazijn of distributiecentrum. Want dat is het doel van dit boek: laten zien hoe met moderne managementtools warehouse management zoveel beter kan, met operationele en financiële topprestaties als gevolg!

ONTVANG DIT BOEK GRATIS

Als u momenteel in de oriëntatie- of opstartfase bent van een omvangrijk WMS project, dan ontvangt u dit boek – naast alle andere informatie – als extra boek in de gratis WMS box. Wenst u geen WMS box, maar heeft u wel interesse in het boek, neemt u dan contact op met de servicedesk van het ICT informatiecentrum via 085 40 10 218 of info@ictinformatiecentrum.nl