Handboek softwareselectie - ICTboekensite.nl

Handboek softwareselectie

Handboek softwareselectie

Handleiding bij het vinden, selecteren en implementeren van bedrijfssoftware |

Het aanbod van bedrijfssoftware is groot en divers. Dat maakt de keuze van software die het best past bij uw organisatie er niet eenvoudiger op. Dat geldt ook voor de keuze van een leverancier. De kans dat u goede keuzes maakt kunt u eenvoudig vergroten met een goede voorbereiding en een doordachte, gestructureerde aanpak van het selectietraject.

Om u daarbij te helpen heeft het ICT informatiecentrum dit Handboek Softwareselectie samengesteld. In een telkens geactualiseerde versies heeft dit handboek de afgelopen 13 jaar al vele duizenden organisaties geholpen bij het structureren van hun softwareproject. Hopelijk heeft de inhoud ervan diezelfde waarde voor u.

In dit boek maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van het selecteren van bedrijfssoftware, zoals CRM, ERP, DMS, business intelligence, HRM, WMS of financiële en logistieke software. Doel hiervan is dat u de selectietrajecten beter kunt begeleiden, externe deskundigen beter begrijpt en uiteindelijk tot de beste beslissing komt. Natuurlijk is het zo dat de keuze van een relatief klein en eenvoudig softwarepakket een ander selectietraject verlangt dan de keuze van een complexe, bedrijfsbrede softwareoplossing. Toch denken we met dit handboek in beide situaties een bijdrage te kunnen leveren aan een goede beslissing. U haalt er dan ook de informatie uit die voor u relevant is.

Bestel complete informatie
Het ICT informatiecentrum heeft voor verschillende thema’s alle boeken, publicaties en aanvullende informatie over dat thema in één informatiepakket (box) gebundeld. Ook deze kunt u gratis bestellen.
 

Los bestellen

U kunt dit gratis boek los aanvragen. Maar daarvoor gebruik van dit formulier

Bestel complete informatie

Het ICT informatiecentrum heeft in informatiepakketten (boxen) alle boeken, publicaties en aanvullende informatie over softwareselectie voor u gebundeld. Ook deze kunt u gratis bestellen.

BEKIJK INFORMATIEPAKKETTEN