ESS & MSS - ICTboekensite.nl

ESS & MSS

ESS & MSS

Over wat de keuze bepaalt voor employee self service en management self service bij de selectie van HRM software |

Als u zich oriënteert op nieuwe HRM software, komt u voor de keuze te staan welke rollen employee self service (ESS) en management self service (MSS) daarbij gaan spelen. Maar wat is het eigenlijk?

Welke waarde hebben employee self service en management self service voor uw organisatie en uw medewerkers? Wat zijn de voordelen en welke kansen bieden ESS & MSS u? Om u te helpen bij het ontwikkelen van een visie op dit thema en u antwoord te geven op de belangrijkste vragen, heeft het ICT informatiecentrum het boek ‘Visies op ESS & MSS’ samengesteld.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de HRM software box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over HRM software oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
ESS & MSS - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.