ESS & MSS | Wat is de waarde? - ICTboekensite.nl

ESS & MSS

Over de waarde van employee self service en management self service bij HRM software

ESS & MSS

 

OP WELK MAILADRES WILT U DIT E-BOEK ONTVANGEN?

 

Waarom dit e-boek lezen?

De tijd dat er onzekerheid bestond over de beschikbaarheid en verwerking van persoonlijke gegevens via internet, ligt inmiddels ver achter ons. Het verklaart de toenemende rol van de cloud in bedrijfsapplicaties en het enorme aantal online oplossingen voor softwaretoepassingen die voorheen als vanzelfsprekend uitsluitend op hardware binnen de bedrijfsmuren draaiden. In hoog tempo introduceerden softwareleveranciers de laatste jaren online versies van hun softwareoplossing en werd het mogelijk nieuwe functionaliteit toe te voegen. Employee self service (ESS) en manager self service (MSS) zijn hiervan voorbeelden. Beide bieden extra functionaliteit bovenop de functionaliteit die we al van HRM software kenden.

Ontwikkelingen rond ESS en MSS en de belangstelling ervoor houden gelijke tred. Terecht volgens veel aanbieders van deze HRM self service oplossingen, want ESS en MSS bieden zowel werkgever als werknemer vele voordelen. Welke dat zijn, dat leest u in dit boekje dat het ICT informatiecentrum op basis van de kennis, tips en adviezen van verschillende kennispartners heeft samengesteld om organisaties, die voor de keuze staan van nieuwe HRM software, te helpen bij het onderbouwen van die keuze.

Als u nieuwe HRM software overweegt, manieren zoekt om het gebruik ervan voor zowel u als uw werknemers flexibeler, praktischer en comfortabeler te maken, dan helpt dit boekje u bij het maken van succesvolle keuzes daarover.
Download dit gratis e-boek