Digitale transformatie | Startpunt van vernieuwen - ICTboekensite.nl

Digitale transformatie

Hoe nieuwe IT en technologie uw business en bedrijfsprocessen beïnvloeden

Digitale transformatie
  • Wat is digitale transformatie, hoe krijgt u ermee te maken en moet u er iets mee?
  • Dit boek laat u kennismaken met digitale transformatie
  • Kennis uit de praktijk, herkenbaar en direct toepasbaar.
  • Gratis en vrijblijvend, via onze ICT boekensite direct in uw mailbox.

 
 
Gratis e-boek
 
 

Waarom dit e-boek lezen?

Een toenemend aantal bedrijven, overheden en businessmodellen veranderen momenteel als gevolg van wat ‘de digitale transformatie’ wordt genoemd. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe krijgt u ermee te maken? En moet u er iets mee? Dit boekje laat u kennismaken met de digitale transformatie en geeft u beknopt antwoord op de bovenstaande vragen.

De digitale transformatie is mogelijk geworden dankzij de beschikbaarheid van nieuwe, zich snel ontwikkelende IT oplossingen en technologie. De gevolgen ervan zijn al goed zichtbaar. De samenleving verandert erdoor. Consumenten veranderen erdoor. Klanten raken snel gewend aan de extra service, betere kwaliteit, kortere leveringstijden en hogere reactiesnelheden, die alle het gevolg zijn van de transformatie. Ervaringen die klanten opdoen vertalen zich in telkens hogere verwachtingen en hogere eisen aan andere leveranciers. Niet alleen particuliere klanten verleggen hierdoor hun grenzen, ook zakelijke. Leveranciers die hun businessmodel niet tijdig aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, kunnen daarom sneller dan ooit in de problemen komen.

Digitale transformatie gaat over klantverwachtingen en hoe u daaraan kunt blijven voldoen. Maar ook over nieuwe technologie en de keuze van nieuwe ICT oplossingen. Over de toekomst van uw bedrijf dus en uw concurrentie positie. Actuele ontwikkelingen negeren is geen optie. Ook u moet zich afvragen wat deze ontwikkelingen voor u en uw businessmodel betekenen en welke gevaren en kansen deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Hopelijk werkt de inhoud van dit boekje als eyeopener, mocht dat nog nodig zijn, en inspireert het u om uw vervolgstappen te bepalen.

Ongeacht hoe u de digitale transformatie van uw organisatie straks vormgeeft, wensen wij u een mooie, succesvolle toekomst toe!

 
 
Gratis e-boek