Digitale transformatie | Startpunt van vernieuwen - ICTboekensite.nl

Digitale transformatie

Digitale transformatie

Hoe nieuwe IT en technologie markten, businessmodellen en bedrijven beïnvloeden |

Een toenemend aantal bedrijven, overheden en businessmodellen veranderen momenteel als gevolg van wat ‘de digitale transformatie’ wordt genoemd. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe krijgt u ermee te maken? En moet u er iets mee? Dit boekje laat u kennismaken met de digitale transformatie en geeft u beknopt antwoord op de bovenstaande vragen.

De digitale transformatie is mogelijk geworden dankzij de beschikbaarheid van nieuwe, zich snel ontwikkelende IT oplossingen en technologie. De gevolgen ervan zijn al goed zichtbaar. De samenleving verandert erdoor. Consumenten veranderen erdoor. Klanten raken snel gewend aan de extra service, betere kwaliteit, kortere leveringstijden en hogere reactiesnelheden, die alle het gevolg zijn van de transformatie. Ervaringen die klanten opdoen vertalen zich in telkens hogere verwachtingen en hogere eisen aan andere leveranciers. Niet alleen particuliere klanten verleggen hierdoor hun grenzen, ook zakelijke. Leveranciers die hun businessmodel niet tijdig aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, kunnen daarom sneller dan ooit in de problemen komen.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Digitale transformatie - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.