CRM software selectie - ICTboekensite.nl

CRM software selectie

CRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van CRM software |

Over CRM selectie- en implementatietrajecten bestaan verschillende geluiden. Een deel is erg succesvol, andere mislukken in min of meerdere mate. Wat gaat er goed bij succesvolle projecten? Wat kunnen we leren van projecten die mislopen of beter hadden gekund? Dit boekje geeft antwoord op beide vragen en geeft u een beeld wat er bij de selectie van CRM software komt kijken.

U krijgt tips en adviezen over een goede voorbereiding op een CRM selectietraject en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u CRM software met elkaar kunt vergelijken en diverse ‘gouden tips’ die u helpen bij de selectie en implementatie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw CRM project.

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt het e-boek dan zo spoedig mogelijk. Let op: het aantal boeken over de selectie en/of toepassing van CRM software dat u los kunt aanvragen, is gelimiteerd. Heeft u interesse in alle boeken over CRM software, vraag dan de gratis CRM box aan. Naast alle boeken ontvangt u dan ook checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over CRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over CRM oplossingen. Wij adviseren u voor de CRM box te kiezen als u met een selectietraject start. Deze ontvangt u 100% gratis en vrijblijvend.

Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218 | Meer over de CRM box | Belangrijk: Dit boek is alleen beschikbaar voor organisaties waar een selectietraject loopt of (waarschijnlijk) gestart wordt. Niet voor studie of ‘zomaar interesse’. | Zo nodig nemen wij contact met u op om uw aanvraag te verifiëren.

CRM software selectie - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

(de bevestigingsmail gaat naar dit adres)

Rechtstreeks telefoonnummer

(voor snelle afstemming van de juiste informatie)


* De ICT nieuwbrief informeert iedere twee weken meer dan 13.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.