CRM software selectie - ICTboekensite.nl

CRM software selectie

CRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van CRM selectie- en implementatietrajecten |

Over CRM selectie- en implementatietrajecten bestaan verschillende geluiden. Een deel is erg succesvol, andere mislukken in min of meerdere mate. Wat gaat er goed bij succesvolle projecten? Wat kunnen we leren van projecten die mislopen of beter hadden gekund? Dit boekje geeft antwoord op beide vragen en geeft u een beeld wat er bij de selectie van CRM software komt kijken.

U krijgt tips en adviezen over een goede voorbereiding op een CRM selectietraject en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u CRM software met elkaar kunt vergelijken en diverse ‘gouden tips’ die u helpen bij de selectie en implementatie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw CRM project.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de CRM box*. Zoekt u nieuwe CRM software of start u een CRM software project, dan kunt u de CRM box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De CRM box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over CRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over CRM oplossingen. Lees meer over de CRM box.