CRM software - ICTboekensite.nl

CRM software

Over de toepassing en mogelijkheden van CRM software voor iedere organisatie |

Iedere organisatie heeft klanten, leveranciers, patiënten, leden of anderen waarmee relaties bestaan. In het contact met deze relaties wordt overleg gepleegd, worden afspraken gemaakt, wordt vastgelegd wie waarvoor verantwoordelijk is en worden gegevens over die relaties bewaard en beheerd. Dat kan natuurlijk op papier, in Excel of Outlook. Maar de organisaties die daar de beperkingen inmiddels van kennen, doen dat met CRM software.

In dit boekje leest u informatie van diverse kennispartners van het ICT informatiecentrum over de toepassing en mogelijkheden van CRM software. Het vertelt u waarom CRM oplossingen zo belangrijk zijn voor de commerciële processen in uw organisatie, vergeleken met de ‘oude’ methoden van relatiebeheer. Daarnaast gaat het over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van CRM in de cloud (online CRM oplossingen), social CRM en mobile CRM. Kortom, waardevolle informatie en inspiratie om uw eigen visie op het gebruik van CRM software te herzien of bevestigen. Daarmee is dit boekje een goed begin van ieder selectietraject van CRM software.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de CRM box*. Zoekt u nieuwe CRM software of start u een CRM software project, dan kunt u de CRM box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De CRM box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over CRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over CRM oplossingen. Lees meer over de CRM box.