Cloud gids | Gratis als onderdeel van de CLOUD box - ICTboekensite.nl

Cloud gids

Kennis, adviezen, visies en inspiratie

cloud gids
  • Over toepassingen, trends en ontwikkelingen rond cloud computing.
  • Informatie en inspiratie van specifieke media, kenniscentra en cloudspecialisten.
  • Unieke selectie relevante en informatieve publicaties.
  • Gratis en vrijblijvend, als onderdeel van de CLOUD box.

 
 
cloud box
 
 

Waarom deze gids aanvragen?

Cloudoplossingen en cloudservices bieden veel voordelen. Uw bedrijf wordt wendbaarder en flexibeler, de bedrijfsprocessen beter, de kosten lager en het IT beheer eenvoudiger. Bovendien staat uw data veiliger in cloud dan in uw eigen omgeving. Waar menig bedrijf al lang en breed de vruchten plukt van betrouwbare cloudoplossingen en cloudservices, hebben anderen afgewacht. Tot nu, want de snel veranderende wereld en de noodzaak van verdere digitalisering vragen om meer cloudtoepassingen. Hoog tijd dus om u te bezinnen op uw cloudstrategie voor de komende jaren. Deze Cloud gids kan u daarbij helpen.

De Cloud gids bevat een selectie van tientallen artikelen van specifieke media, kenniscentra, brancheorganisaties en specialisten uit de praktijk en geeft u daarmee een actueel overzicht van toepassingen, trends en ontwikkelingen op het gebied van cloudoplossingen en cloudservices.

U ontvangt de Cloud gids als onderdeel van de gratis CLOUD box. Vraag deze box aan als u verder wilt digitaliseren en de mogelijkheden wilt ontdekken van cloudoplossingen voor uw bedrijfsprocessen en IT beheer.

 
 
cloud box