Cloud computing, migratie - ICTboekensite.nl

Cloud computing, migratie

cloud computing - migratie

Over de keuze van cloudoplossingen en leveranciers |

Een toenemend aantal hardware- en softwareoplossingen kennen een variant in de cloud. U krijgt ermee te maken als u nieuwe bedrijfssoftware zoekt, zoals CRM, ERP, HRM of BI software. ‘Migratie’ heet het proces van het buiten de deur brengen van uw ICT. Over de aspecten hiervan, leest u in dit boekje van het ICT informatiecentrum. Tips, adviezen, valkuilen, checklists, juridische zaken; u vindt deze er allemaal in terug.

Ook voor dataopslag en telefooncentrales kunt u terecht bij steeds meer cloudoplossingen. Zelfs uw complete ICT infrastructuur kunt u buiten de muren van uw organisatie onderbrengen bij een cloud provider. Dan doet u alles via internet en heeft u overal toegang tot iedere ICT toepassing.

Duizelt het u nog een beetje rondom de begrippen ‘cloud’ en ‘cloud computing, leest u dan ook het boekje ‘Cloud computing, introductie‘. Ook dit door het ICT informatiecentrum samengestelde boekje is gratis voor u beschikbaar.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de cloud computing box*. Zoekt u nieuwe cloud computing software dan kunt u de cloud computing box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De cloud computing box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over cloud computing en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over cloud computing oplossingen. Lees meer over de cloud computing box.