Cloud computing, introductie - ICTboekensite.nl

Cloud computing, introductie

Cloud computing - introductie

Over wat het is, wat het kan en wat u eraan heeft |

Aan veel ICT toepassingen kleeft inmiddels het woord ‘cloud’, hetgeen aangeeft dat het gebruik van een product of dienst via internet plaatsvindt. Wellicht krijgt u met nieuwe cloudoplossingen te maken, maar bent u nog niet zo bekend met de begrippen ‘cloud’ en ‘cloud computing. Dan is dit boekje van het ICT informatiecentrum voor u bedoeld. U leest erin wat het is, wat het kan en wat u eraan heeft. Een introductie dus, met kennis, ervaringen, tips en uitleg van kennispartners van het ICT informatiecentrum.

Ook voor zakelijke ICT toepassingen wordt de cloud steeds belangrijker. Gaat u gebruik maken van een nieuwe CRM oplossing, zoekt u een administratiepakket, vervangt u uw ERP systeem of zoekt u een nieuwe telefooncentrale, dan is de kans bij al deze oplossingen groot dat u in uw selectietraject ook cloudoplossingen betrekt. Anderen hebben de behoefte om hun bestaande ICT infrastructuur te verplaatsen naar een beveiligde plek buiten het eigen bedrijf, om zo veilig en altijd toegankelijk via internet gebruik te maken van software en hardware.

Bent u toe aan de volgende stap en gaat u kiezen voor de cloud, dan leest u in het boekje ‘Cloud computing, migratie‘ (een ander gratis boekje van het ICT informatiecentrum) hoe u dat traject aanpakt.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de cloud computing box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over cloud computing, aangevuld met op uw project gerichte informatie over cloud computing.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Cloud Computing, introducie - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.