Cloud computing, introductie - ICTboekensite.nl

Cloud computing, introductie

Cloud computing - introductie

Over wat het is, wat het kan en wat u eraan heeft |

Aan veel ICT toepassingen kleeft inmiddels het woord ‘cloud’, hetgeen aangeeft dat het gebruik van een product of dienst via internet plaatsvindt. Wellicht krijgt u met nieuwe cloudoplossingen te maken, maar bent u nog niet zo bekend met de begrippen ‘cloud’ en ‘cloud computing. Dan is dit boekje van het ICT informatiecentrum voor u bedoeld. U leest erin wat het is, wat het kan en wat u eraan heeft. Een introductie dus, met kennis, ervaringen, tips en uitleg van kennispartners van het ICT informatiecentrum.

Ook voor zakelijke ICT toepassingen wordt de cloud steeds belangrijker. Gaat u gebruik maken van een nieuwe CRM oplossing, zoekt u een administratiepakket, vervangt u uw ERP systeem of zoekt u een nieuwe telefooncentrale, dan is de kans bij al deze oplossingen groot dat u in uw selectietraject ook cloudoplossingen betrekt. Anderen hebben de behoefte om hun bestaande ICT infrastructuur te verplaatsen naar een beveiligde plek buiten het eigen bedrijf, om zo veilig en altijd toegankelijk via internet gebruik te maken van software en hardware.

Bent u toe aan de volgende stap en gaat u kiezen voor de cloud, dan leest u in het boekje ‘Cloud computing, migratie‘ (een ander gratis boekje van het ICT informatiecentrum) hoe u dat traject aanpakt.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de cloud computing box. De cloud computing box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van cloud computing software (bekijk inhoud). Als u een cloud computing project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de cloud computing box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van een gratis cloud computing boxZend mij dit boek los toe.

privacystatement