Boekhoudsoftware - ICTboekensite.nl

Boekhoudsoftware

Boekhoudsoftware

Heldere en deskundige visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van boekhoudsoftware |

Iedere professionele organisatie heeft de plicht een boekhouding te voeren. Dat klinkt als een last, maar een goede boekhouding biedt juist voordelen. Het verzekert u ervan dat u tijdig aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen, draagt ertoe bij dat uw klanten op tijd betalen en geeft u doorlopend zicht op de financiële situatie in uw organisatie. Zonder automatisering is dat niet meer mogelijk. De oplossing is boekhoudsoftware. Dit boekje gaat over wat boekhoudsoftware is en wat u ermee kan.

In dit boekje krijgt u uitleg over boekhoudsoftware en wat de voordelen ervan zijn. U leest hoe u boekhoudsoftware integreert met software voor andere administratieve processen en wat de verschillen en overeenkomsten zijn met ERP software, dat u ook voor het automatiseren van uw administratieve processen kunt gebruiken. Staat u voor de keuze van nieuwe boekhoudsoftware, dan helpt dit boekje u bij het nemen van een besluit en het onderbouwen daarvan.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de financiële software (FS) box*. Zoekt u nieuwe financiële software of start u een FS project, dan kunt u de financiële software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De financiële software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over financiële software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over financiële software oplossingen. Lees meer over de Financiële software box.