BI software selectie - ICTboekensite.nl

BI software selectie

BI software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van BI software selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over de keuze en toepassing van business intelligence systemen? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste BI oplossing te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. In dit boek vertellen leveranciers van BI kennis en producten u namelijk wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van selectie- en implementatietrajecten van business intelligence oplossingen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BI software box*. Zoekt u nieuwe business intelligence software of start u een BI software project, dan kunt u de BI software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De BI software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business intelligence software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BI software oplossingen. Lees meer over de BI software box.