BI software selectie - ICTboekensite.nl

BI software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van BI software selectie- en implementatietrajecten


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van BI software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op BI software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere BI software boeken verkrijgbaar (zie gratis BI box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over BI software los aan. Wilt u meer boeken over BI software ontvangen, vraag dan hier de gratis BI box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van business intelligence (BI) software kunnen selectie- en implementatietrajecten van deze software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook valkuilen die, mits niet tijdig vermeden, uw selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld om u kennis, tips en aanwijzingen te geven die uw succeskansen vergroten. Met uitleg van het selectieproces, een overzicht van de stappen waaruit een goed selectietraject is opgebouwd, een lijst van de valkuilen en diverse visies op BI software van specialisten uit de praktijk. Kortom, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een softwareproject rondom business intelligence.

Over self service BI, de eenvoudig toepasbare vorm van business intelligence, heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt ook dit boekje hier gratis ontvangen.

Vraag dit boek gratis aan