BI software selectie - ICTboekensite.nl

BI software selectie

BI software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van BI software selectie- en implementatietrajecten |

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van business intelligence (BI) software kunnen selectie- en implementatietrajecten van deze software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook valkuilen die, mits niet tijdig vermeden, uw selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld om u kennis, tips en aanwijzingen te geven die uw succeskansen vergroten. Met uitleg van het selectieproces, een overzicht van de stappen waaruit een goed selectietraject is opgebouwd, een lijst van de valkuilen en diverse visies op BI software van specialisten uit de praktijk. Kortom, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een softwareproject rondom business intelligence.

Over self service BI, de eenvoudig toepasbare vorm van business intelligence, heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt ook dit boekje hier gratis ontvangen.

Een succesvolle selectie en implementatie toegewenst!

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BI software box*. Zoekt u nieuwe business intelligence software of start u een BI software project, dan kunt u de BI software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De BI software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business intelligence software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BI software oplossingen. Lees meer over de BI software box.