BI software - ICTboekensite.nl

BI software

BI software

Over de toepassing, voordelen en ontwikkelingen rond business intelligence software |

Wat is de stand van zaken rondom business intelligence software? Wat zijn de belangrijkste trends? Welke BI oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich nu al voorbereiden? Wat zijn BI oplossingen eigenlijk en wat maakt het verzamelen, presenteren, analyseren en interpreteren van data binnen uw bedrijfsprocessen zo waardevol voor uw organisatie? De antwoorden hierop leest u in dit boekje en zijn afkomstig van diverse BI specialisten die als kennispartner verbonden zijn aan het ICT informatiecentrum.

Dit boekje bevat waardevolle informatie en inspiratie om uw eigen visie op het gebruik van business intelligence software uit te breiden, te herzien of te bevestigen. Daarmee is deze uitgave een goed begin van ieder BI software selectietraject.

Over self service BI, de eenvoudig toepasbare vorm van business intelligence, heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt ook dit boekje hier gratis ontvangen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BI software box*. Zoekt u nieuwe business intelligence software of start u een BI software project, dan kunt u de BI software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De BI software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business intelligence software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BI software oplossingen. Lees meer over de BI software box.