Basisboek ERP software | Toepassing en selectie - ICTboekensite.nl

Basisboek ERP software

Wat u moet weten over de toepassing, mogelijkheden en selectie van ERP software

Basisboek ERP software

 

OP WELK MAILADRES WILT U DIT E-BOEK ONTVANGEN?

 

Waarom dit e-boek lezen?

ERP software automatiseert de belangrijkste processen in uw organisatie, zoals die rondom de financiële administratie, inkoop, planning, sales en logistiek vanuit één centrale softwareoplossing. Deze belangrijke rol van ERP in de administratie en bedrijfsvoering heeft zijn weerslag op de zorgvuldigheid waarmee ERP selecties en implementaties uitgevoerd moeten worden.

Veel keuzes moeten worden gemaakt, waarbij de keuze tussen on premise (de ERP op uw eigen hardware geïnstalleerd) of ERP in de cloud (de software als online applicatie) actueel en belangrijk is.

Welke keuzes u nog meer moet maken, welke lastig zijn en hoe u uw keuze maakt, dat leest u in dit Basisboek ERP software van het ICT informatiecentrum. De toepassing wordt uitgelegd, evenals de stappen in het selectietraject. U leest over de fouten die bij ERP selectie dreigen, krijgt tips en maakt kennis van de ontwikkelingen en trends. Tezamen vormt dit de basiskennis over ERP systemen. Start u een ERP project, dan bieden de ERP box en andere media van het ICT informatiecentrum u nog heel veel meer hulp en informatie.

Download dit gratis e-boek