Basisboek ERP software | Alles over ERP - ICTboekensite.nl

Basisboek ERP software

 
Wat u moet weten over de toepassing, mogelijkheden en selectie van ERP software |
 
ERP software automatiseert de belangrijkste processen in uw organisatie, zoals die rondom de financiële administratie, inkoop, planning, sales en logistiek vanuit één centrale softwareoplossing. Deze belangrijke rol van ERP software in de administratie en bedrijfsvoering heeft zijn weerslag op de zorgvuldigheid waarmee ERP selecties en implementaties uitgevoerd moeten worden.
 
Veel keuzes moeten worden gemaakt, waarbij de keuze tussen on premise (de ERP software op uw eigen hardware geïnstalleerd) of ERP in de cloud (de software als online applicatie) actueel en belangrijk is.
 
Welke keuzes u nog meer moet maken, welke lastig zijn en hoe u uw keuze maakt, dat leest u in dit Basisboek ERP software van het ICT informatiecentrum. De toepassing wordt uitgelegd, evenals de stappen in het selectietraject. U leest over de fouten die bij ERP selectie dreigen, krijgt tips en maakt kennis van de ontwikkelingen en trends. Tezamen vormt dit de basiskennis over ERP software. Start u een ERP project, dan bieden de ERP box en andere media van het ICT informatiecentrum u nog heel veel meer hulp en informatie.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Dit boek is ook onderdeel van de ERP box. Wilt u direct over alle ERP boeken beschikken vraagt u dan hier de ERP box aan.


 
Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Basisboek ERP software - ICTboekensite.nl