Basisboek data | Gratis e-boek - ICTboekensite.nl

Basisboek data

Over het belang en de toepassing van data en hoe u een datagedreven organisatie wordt

Basisboek data
  • Kennismaking met data, data management en data analytics
  • Voor organisaties die meer willen doen met hun data
  • Gratis e-boek, direct in uw mailbox

 
 
Gratis e-boek
 
 

Waarom dit e-boek lezen?

Data is overal aanwezig. Binnen uw organisatie, buiten uw organisatie en de hoeveelheid ervan neemt dagelijks toe. Steeds meer bedrijven bewijzen de waarde van data voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, het vergroten van hun winstgevendheid of het versterken van hun marktpositie.

Logisch dat u zich ook realiseert dat u aan de slag moet met uw data. Dit boekje van het ICT informatiecentrum is een kennismaking met het onderwerp data. U leest wat data is, wat big data voor u kan betekenen en wat het steeds noodzakelijker maakt om uw organisatie voor te bereiden op datagedreven werken. In toenemende mate maakt dat namelijk het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle bedrijven, tussen snelgroeiende en in hun ontwikkeling stilstaande bedrijven en tussen disruptieve bedrijven die markten opschudden en bedrijven die in oude patronen blijven hangen.

In de mix van artikelen van onze kennispartners en onze eigen redactie komen ook de onderwerpen data management, data analytics en business intelligence kort aan de orde. Over deze onderwerpen bestaan eigen secties op ictinformatiecentrum.nl en bestaan aparte boekjes en publicaties. Uiteraard is ook deze informatie gratis voor u beschikbaar.

Heeft u hulp nodig, omdat u ‘iets’ met data wilt doen, heeft u vragen over dit thema, zoekt u een specialist of wilt u meer kennis en informatie, laat het ons weten. Wij helpen u graag!

 
 
Gratis e-boek