Highly competitive warehouse management | Vraag gratis aan - ICTboekensite.nl

Highly competitive warehouse management

Highly competitive warehouse management

Wat magazijnen en distributiecentra succesvol maakt |

Steeds meer magazijnen en distributiecentra plukken de vruchten van uitstekend organiseren en automatiseren. Zij leveren op tijd, hebben minimale voorraden, tevreden klanten en enthousiaste werknemers. Bij andere is het kommer en kwel, worden goederen niet op tijd geleverd, raken voorraden zoek en klinkt gemopper. In het boek ‘Highly Competitive Warehouse Management’ legt warehouse management specialist Jeroen van den Berg in detail uit waaraan succesvolle distributiecentra hun succes te danken hebben en hoe zij daar maximaal concurrentievoordeel uit halen. Als u wilt weten wat u wel en niet moet doen om uw logistiek ook optimaal te laten functioneren, vraagt u dit boek via deze pagina gratis aan als onderdeel van de WMS box.

Warehouse management

Warehouse management heeft tot doel de kwaliteit van de logistieke operatie te verbeteren en optimaliseren. Om verbeterpunten te kunnen benoemen, is een goede analyse nodig van de huidige logistieke prestaties. Hiervoor introduceert Jeroen van den Berg in dit boek de Warehouse Maturity Scan. Supply chain managers en logistiek managers beschikken hiermee over een tool waarmee zij de prestaties van hun magazijn of distributiecentrum kunnen meten. U leest vervolgens hoe de resultaten van deze scan zich vertalen in een flexibel en gestructureerd actieplan voor verbetering. Hierbij gaat het om de optimale afstemming tussen procesontwerp, menselijk handelen, supply chain management en warehouse management systemen (WMS). De besproken tools bieden samen met de beschreven praktijkvoorbeelden, case studies, eyeopeners en aanvullende informatie logistiek managers en warehouse managers hulp bij het optimaliseren van hun magazijn of distributiecentrum. Want dat is het doel van dit boek: laten zien hoe met moderne managementtools warehouse management zoveel beter kan, met operationele en financiële topprestaties als gevolg!

Boek + WMS box

Het boek ontvangt u gratis in combinatie met de WMS box. De door het onafhankelijke ICT informatiecentrum samengestelde WMS box is bedoeld voor organisaties die een nieuwe warehouse management oplossing overwegen en bevat alle informatie om u te helpen bij het optimaal uitvoeren van het WMS selectie- en implementatietraject. Naast het boek ‘ Highly competitive warehouse management’ ontvangt u online en offline informatie in de vorm van boeken over softwareselectie en WMS software, checklists, overzichten, selectietools, informatie afgestemd op uw WMS project, enz.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt u aanvragen als onderdeel van de gratis WMS box. De WMS box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van WMS software (bekijk inhoud). Als u een WMS project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de WMS box aanvragen.

Gratis boek + gratis WMS box. Wij beheren een groter magazijn of distributiecentrum.Gratis WMS box.

privacystatement