Webwinkels | ICTRecht - ICTboekensite.nl

Webwinkels

Deskundig en praktisch juridisch advies |

Webwinkels worden steeds populairder, maar kennen heel wat bijzondere wet- en regelgeving waar zij rekening mee moeten houden. Het niet naleven van deze soms complexe wetgeving kan de rechtspositie van de winkelier of dienstverlener ernstig verzwakken. Het is dus zaak dat u zorgt dat u uw zaken op orde hebt.

Met dit boek legt juridisch adviesbureau ICTRecht u op een duidelijke en praktische manier uit aan welke eisen u moet voldoen en met welke wetgeving u te maken krijgt. In acht hoofdstukken zet dit boek de regels en uw rechten en plichten op een rijtje, van oprichting van een BV tot wettelijke garantie, algemene voorwaarden, online reclame en auteursrecht op uw winkel. Als bijlage vindt u ook twee handige checklists voor de wettelijk verplichte informatie op uw site.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met als bijlage het boek (PDF). De aanbieder van dit boek wordt over uw aanvraag geïnformeerd.

Download dit e-book gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie