Waarom IT projecten mislukken - ICTboekensite.nl

Waarom IT projecten mislukken

Waarom IT projecten mislukken

Wat iedere CEO, DGA, manager of andere IT beslisser moet weten over softwareprojecten (om rampen te voorkomen)

Circa 50% van alle ERP, CRM, HRM of andere bedrijfssoftwareprojecten mislukt in min of meerdere mate. Een belangrijke oorzaak daarvan is ‘oud denken’. Hierbij zijn bestaande bedrijfsprocessen, ingesleten patronen en goede gewoonten bepalend bij de keuze van een nieuwe oplossing. In plaats van het vernieuwen en verbeteren van uw IT oplossingen, is het resultaat een oud systeem met nieuwe software. Precies wat u niet wilde …

In dit boekje leest u in tien minuten waar u op moet letten om uw eigen softwareproject niet te laten mislukken, maar juist succesvol te laten verlopen. Een boodschap die u niet mag missen!

Ontvang het e-boekje gratis op het mailadres wat u hieronder invult.
MT VERSIE Waarom IT projecten mislukken - ICTboekensite.nlWat u ook kunt doen

  • Als u een softwareproject start, kunt u ook direct een ERP box, CRM box of andere bedrijfssoftware box aanvragen. Deze omvat alle informatie die u voor uw project nodig heeft. Lees meer
  • Als u een onafhankelijk adviseur voor uw ERP project zoekt, bel ons dan. Deze stuurt u niet in de richting van een product of leverancier, maar zit – echt onafhankelijk – aan uw kant van de tafel. Telefoon 085 40 10 218.

 

Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

* ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.