Waarom IT projecten mislukken - ICTboekensite.nl

Waarom IT projecten mislukken

Waarom IT projecten mislukken

Over de valkuilen en gevaren van uw IT project. Wat iedere CEO, DGA of andere IT (mee)beslisser moet weten om rampen te voorkomen

Als u nieuwe ERP, CRM, HRM, WMS of andere bedrijfssoftware succesvol wilt implementeren, dan is niet nieuwe kennis of de nieuwe technologie het grootste probleem, maar ‘oud denken’. Voor u het weet staan bestaande bedrijfsprocessen, ingesleten patronen en goede gewoonten de echte verbetering van uw IT oplossingen in de weg.

Dit moet u weten (voor het te laat is)

Door de valkuilen en gevaren niet tijdig te herkennen voltrekt het hele selectie- en implementatietraject zich volgens een voorspelbaar scenario. Op het moment dat u voor het eerst ziet dat het fout gaat, bent u al te laat om nog in te grijpen. Uw project gaat tegen beter weten in door. De kosten stijgen door en de kansen op een goede afloop nemen af. Over hoe dramatische IT ongelukken kunnen gebeuren en – veel belangrijker – hoe u deze voorkomt, leest u in dit e-boekje.

Hoe wilt u dit e-boekje ontvangen?

  • Heeft u alleen interesse in dit e-boekje? U kunt het hier direct downloaden. (Zonder registratie)
  • Overweegt u nieuwe software? Ontvang het e-boekje dan als onderdeel van de bedrijfssoftware box.
  • Interesseert dit thema u? Lees dan ook zeker dit boek.
  • Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en levert al sinds 2001 via websites, eigen boeken, whitepapers en andere eigen media met informatie over het selecteren, implementeren en toepassen van zakelijke ICT oplossingen.