TMS software selectie - ICTboekensite.nl

TMS software selectie

TMS software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van TMS selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over TMS software selectie en toepassing hiervan? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste TMS oplossing te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. In dit boek vertellen deskundigen u wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van selectie- en implementatietrajecten van transport management oplossingen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de TMS box*. Zoekt u nieuwe transport management software of start u een TMS project, dan kunt u de TMS box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De TMS box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over TMS software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over TMS oplossingen. Lees meer over de TMS box.