TMS software selectie - ICTboekensite.nl

TMS software selectie

Over succesfactoren en valkuilen bij de selectie van TMS software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van TMS software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op TMS software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere TMS boeken verkrijgbaar (zie gratis TMS box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over TMS software los aan. Wilt u meer boeken over TMS software ontvangen, vraag dan hier de gratis TMS box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

U gaat een nieuwe transport management oplossing kiezen. De soms subtiele verschillen tussen TMS oplossingen en de voortgaande technologische ontwikkeling ervan, maken het lastig om te bepalen welke van al die oplossingen het best past bij uw activiteiten, logistieke processen en organisatie. Zelf kunt u onmogelijk alle kennis hierover bezitten. TMS leveranciers presenteren u graag hun oplossingen en kunnen u goed helpen met hun praktijkervaring en productkennis, maar missen de objectiviteit die u nodig heeft om een gefundeerd besluit te kunnen nemen. Maakt u gebruik van een adviseur die helpt met de selectie van een TMS oplossing, dan is de onafhankelijkheid niet gegarandeerd. U zult dus zelf ook moeten weten wat er bij de selectie van een transport management systeem zoal op u afkomt. De informatie daarover leest u dit boekje, gecombineerd met alle andere informatie over TMS selectie die onderdeel is van de TMS box van het ICT informatiecentrum.

Vanuit diverse bronnen en invalshoeken behandelt dit boekje de belangrijkste aspecten van het selecteren van een transport management systeem. U leest over waaruit een goede voorbereiding op een TMS selectietraject bestaat en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u TMS software met elkaar kunt vergelijken en krijgt tips en adviezen over een TMS selectie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw TMS project.

Vraag dit boek gratis aan