TMS software - ICTboekensite.nl

TMS software

TMS software

Heldere en deskundige visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van transport management systemen |

Wat is de stand van zaken rondom transport management software? Welke oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich voorbereiden?

Interessante vragen voor u, zeker als u zich oriënteert op een nieuwe TMS oplossing. Als iemand u antwoord kan geven op die vragen, dan zijn het wel de mensen die dagelijks met het TMS bijltje hakken. In dit boek leest u hun visie op transport management systemen. TMS specialisten geven u in dit boek hun visie op TMS, op de belangrijkste recente ontwikkelingen en op de toekomst van transport management.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de TMS box*. Zoekt u nieuwe transport management software of start u een TMS project, dan kunt u de TMS box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De TMS box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over TMS software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over TMS oplossingen. Lees meer over de TMS box.