TMS software - ICTboekensite.nl

TMS software

TMS software

Over de toepassing, voordelen en ontwikkelingen rond transport management systemen |

Ook bij het zakelijk vervoer van goederen of mensen gaat het om zo laag mogelijke kosten, zo groot mogelijke betrouwbaarheid en maximale kwaliteit en klanttevredenheid. Om dat te realiseren is een goede planning nodig, moet de informatie-uitwisseling vlekkeloos verlopen en moeten de registratie en administratie van alle gegevens rondom het transport goed geregeld zijn. U kunt hiervoor gebruik maken van een transport management systeem (TMS).

In dit boekje leest u wat een TMS is, wat de toepassingen zijn en wat de voordelen ervan zijn. Overweegt u TMS software aan te schaffen, dan draagt dit boekje bij aan uw voorbereiding op de selectie van een goede oplossing.

Wij wensen u een succesvol gebruik van TMS software toe.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de TMS box*. Zoekt u nieuwe transport management software of start u een TMS project, dan kunt u de TMS box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De TMS box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over TMS software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over TMS oplossingen. Lees meer over de TMS box.