Succes met Sharepoint | Vraag dit boek gratis aan - ICTboekensite.nl

Succes met Sharepoint – Piet Vink

Succes met SharePoint

Waardevolle praktijkkennis bij de keuze en implementatie van Sharepoint |

Sharepoint projecten kunnen hetzelfde lot beschoren zijn als veel andere ICT projecten: zonder een goede voorbereiding en voldoende deskundige kennis over het platform is de kans groot dat het project vertraagt, mislukt of op een ander manier niet het gewenste resultaat oplevert. Hoe u fouten voorkomt, kansen benut en hoe andere organisaties een Sharepoint implementatie succesvol uitgevoerd hebben, leest u in dit boek van Sharepoint specialist Piet Vink. ‘Succes met Sharepoint’ kunt u op deze pagina gratis aanvragen, als onderdeel van de DMS box.

Inhoud

In het boek leest u wat u wel en niet moet doen om Sharepoint succesvol te kunnen implementeren. Door de praktische, niet te technische benadering van de auteur van dit boek, herkent u de praktijk snel. Veel voorbeelden maken de vertaalslag naar uw eigen organisatie zo eenvoudig mogelijk en tonen u waar Sharepoint projecten dreigen fout te lopen. Het boek bevat ervaringen van diverse bedrijven met het platform, zoals Achmea, Arcadis en de TU Delft. Het boek geeft u daarnaast beter inzicht in wat u allemaal met Sharepoint kunt en voor welke keuzes u komt te staan. Een boek derhalve dat u zeker moet lezen als u Sharepoint overweegt en de definitieve keuze nog niet gemaakt heeft.

Wat is Sharepoint?

SharePoint is een softwareoplossing van Microsoft gebruikt voor document management (DMS) toepassingen en met enkele eigenschappen van business intelligence (BI). Het biedt een structuur voor het ontwikkelen van een website, waarmee binnen een organisatie of een onderdeel daarvan informatie, documenten en andere digitale items online verzameld, uitgewisseld en beheerd kunnen worden. Processen, mensen en gestructureerde en niet-gestructureerde informatie worden zodoende in één online oplossing geïntegreerd. Door belangrijke gegevens en documenten te beheren vanaf een centrale locatie, is informatie eerder beschikbaar, kunnen beslissingen sneller genomen worden en kunnen processen waarbij meerdere personen binnen een organisatie betrokken zijn beter worden uitgevoerd. Met het platform is het mogelijk om content gezamenlijk te beheren en beter samen te werken aan documenten en projecten.

ONTVANG DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de DMS box. Wilt u dit boek gratis ontvangen, vraag dan hier uw box aan.