Software | ICTRecht - ICTboekensite.nl

Software

Deskundig en praktisch juridisch advies |

Software is ongrijpbaar, maar ook juridisch is software lastig te duiden. Tot hoe ver strekt het auteursrecht op software, en is octrooi mogelijk? Wat mag er wel en niet in een softwarelicentie? En wat moet u kiezen: open source of uw broncode strikt geheim houden? Of maakt dat niet uit als u de software als service gaat aanbieden?

Dit boek legt u op een duidelijke en praktische manier uit wanneer software beschermd is door auteursrecht of octrooirecht, welke exploitatievormen er zijn en welke juridische regels daarbij gelden. De zeven hoofdstukken bespreken alles wat u in de praktijk wilt weten: van open source tot EULA en van SaaS tot garanties op softwarepakketten. Achterin het boek vindt u verder nog een aantal checklists en modelclausules die u in licentiecontracten kunt gebruiken.

Het boek telt zeven hoofdstukken:

1. Software juridisch bekeken
2. Auteursrecht op software
3. Softwarelicenties
4. Het ontwikkelen van software
5. Octrooi op software
6. Open source software
7. Software as a service

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en ontvangt u per e-mail. Het boek wordt u gratis aangeboden door een specialist op dit gebied. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd, zodat zij u eenmalig, en indien door u gewenst, aanvullend kunnen informeren.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Software (ICTrecht) - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.