Social intranet | Bestel boek gratis - ICTboekensite.nl

Social intranet

Social intranet

 
Over hoe u de interne communicatie, kennisdeling en samenwerking in uw organisatie verder kunt verbeteren |
 
Als de techniek van internet ingezet wordt binnen de grenzen van een organisatie spreken we van een intranet. Tot zover niets nieuws. Veel, vooral grotere organisaties, maken er gebruik van voor interne communicatie. In de praktijk zijn dit nog vaak hiërarchisch opgebouwde systemen met eenrichtingsverkeer in de communicatie.
 
Social intranet is een vervolg hierop. Door methoden en technieken van social media te integreren in het intranet, ontstaan oplossingen die niet alleen de interne communicatie verbeteren, maar ook overtuigende voordelen bieden aan het bedrijfsproces. De onderlinge samenwerking verbetert en kennis kan beter gedeeld worden, zoals dat ook geldt voor documenten, nieuws, berichten, enzovoort. Wat kunnen deze nieuwe ontwikkelingen voor u betekenen? Hoeveel slagvaardiger of efficiënter wordt uw organisatie door het gebruik van social intranet? Hoe kiest en implementeert u een oplossing? De antwoorden op deze en vele andere vragen over social intranet leest u in dit boekje. Als u in uw organisatie streeft naar een effectieve samenwerking en een maximale deling van kennis, dan biedt dit boekje u de informatie over hoe social intranet u daarbij kan helpen.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Social intranet - ICTboekensite.nl