SharePoint - ICTboekensite.nl

SharePoint

SharePoint

Over de mogelijkheden en beperkingen van SharePoint bij het verbeteren van interne samenwerking en document management |

SharePoint wordt binnen organisaties gebruikt voor het delen van bestanden en als communicatietool, samenwerkingstool en records management applicatie (RMA). Hoewel document management niet het belangrijkste oorspronkelijke doel van SharePoint was, wordt het wel steeds vaker voor documentbeheer gebruikt.

Nieuwe ontwikkelingen voorzien in een belangrijk rol van SharePoint in Office 365, de cloudoplossing van Microsoft, waarvan ook SharePoint een product is. Door integratie met andere cloudoplossingen wordt het zoeken, delen en synchroniseren van bestanden beter en gemakkelijker. Ook de koppeling met sociale media verbetert. Door alle veranderen kan SharePoint het imago ‘duur’ en ‘voor grote organisatie’ van zich afschudden. In prijs en eigenschappen wordt het in toenemende mate ook een effectieve oplossing voor kleinere organisaties.

Dit boekje geeft u een overzicht van de functionaliteit, voordelen en nadelen van SharePoint. U maakt kennis met de belangrijkste aspecten van het gebruik van SharePoint als document management oplossing en ook tips, risico’s, adviezen en waarschuwingen komen allemaal aan de orde.
Voor organisaties die SharePoint overwegen, een oplossing zoeken voor document management of de interne communicatie en samenwerking willen verbeteren, biedt het boekje een helder inzicht in bestaande en toekomstige mogelijkheden.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de DMS box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over document management en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over DMS oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
SharePoint - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.