Sap (S4) HANA - ICTboekensite.nl

Sap (S4) HANA

SAP HANA

 
Over de mogelijkheden van het nieuwe data- en applicatieplatform en wat dit voor (toekomstig) SAP gebruikers betekent
 
Met SAP HANA introduceerde softwareproducent SAP enkele jaren geleden een nieuw model voor de snelle opslag en beschikbaarheid van data. Belangrijk doel ervan was, en is, om de bedrijfsapplicaties sneller te maken en sneller te houden. Dat laatste met het oog op de steeds grotere hoeveel data rondom bedrijfssoftware. Inmiddels is SAP HANA standaard bij de bedrijfssoftware van SAP. Wat betekent dit als u nieuwe ERP software van SAP overweegt? Wat zijn de gevolgen als u nog ‘oude’ SAP software gebruikt, zonder HANA? Welke kansen en mogelijkheden biedt HANA u, bij de keuze van nieuwe ERP software?
 
In dit boekje van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met de voordelen, nadelen en eigenschappen van SAP HANA. U krijgt een overzicht van de toepassingen ervan binnen de business suites van SAP, zoals de ERP en BI oplossingen. Staat u voor de keuze van ERP software of andere bedrijfssoftware en overweegt u daarbij oplossingen van SAP, lees dit boekje dan om tijdig een beeld te krijgen van de mogelijkheden en beperkingen.

 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

 

SAP S4 HANA - ICTboekensite.nl