Overview IT-recht – versie 2016, tweede druk - ICTboekensite.nl

Overview IT-recht – versie 2016, tweede druk

De IT-jurist bundelt de belangrijkste juridische aspecten van IT-projecten |

IT vraagt om een multidisciplinaire aanpak. In elke fase van een IT-traject, zoals ontwikkeling, exploitatie en gebruik moeten partijen uit verschillende disciplines een bijdrage leveren en met elkaar samenwerken voor het beste resultaat. In de praktijk is dat vaak niet haalbaar voor een IT-onderneming of een organisatie, die te maken heeft met IT. De IT-jurist heeft verschillende competenties in huis, niet alleen ICT recht, maar ook IT en informatiebeveiliging.

De IT-jurist houdt zich dagelijks bezig met onderwerpen als intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, internetrecht en overig ICT gerelateerd recht. De IT-jurist heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van verschillende IT contracten, zoals licentievoorwaarden, SLA’s, bewerkersovereenkomsten, overdrachtsakten, etc. Door zich te focussen op daar waar IT, recht en informatiebeveiliging elkaar raken, kan De IT-jurist onderscheidende diensten leveren aan IT-leveranciers en IT-gebruikers.

Om u inzicht te geven in de belangrijkste juridische aspecten van IT-projecten, heeft De IT-jurist een aantal van zijn blogs en artikelen gebundeld in een boek. Dit digitale boekje kunt u gratis bestellen.

Download dit e-boek gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie