Over Business Intelligence | Vraag gratis aan - ICTboekensite.nl

Over Business Intelligence

Over Business Intelligence

Praktische aspecten van het selecteren en implementeren van BI software |

Voor iedere organisatie is er steeds meer data beschikbaar die van waarde kan zijn voor het beheren van bedrijfsprocessen of het nemen van managementbeslissingen. Het lastige is echter om van al die data zinvolle, bruikbare informatie te maken. Hierbij helpen business intelligence (BI) oplossingen. In dit boek laten diverse ICT specialisten hun licht schijnen op belangrijke ontwikkelingen rondom business intelligence. Overweegt u een nieuwe BI oplossing, vraag ‘Over Business Intelligence’ dan samen met de BI box gratis aan op deze pagina.

Inhoud

Waar veel boeken de theorie beschrijven van business intelligence, neemt dit boek de praktijk als uitgangspunt. Diverse BI specialisten beschrijven praktijksituaties en ervaringen die u een goed inzicht geven in alle aspecten van het kiezen, implementeren en toepassen van business intelligence oplossingen. De vele praktijkvoorbeelden geven u inzicht in de uitvoerbaarheid van een BI project en tonen u de valkuilen en succesfactoren van het selecteren en gebruiken van BI software.

Wat is BI of business intelligence?

Er is veel data aanwezig binnen de softwareoplossingen die u gebruikt voor bijvoorbeeld relatiebeheer, financiële administratie, voorraadbeheer of uw website. Business intelligence systemen helpen u bij het verzamelen en interpreteren van deze data, met het doel daarvan bruikbare informatie te maken voor het optimaliseren en structureren van uw bedrijfsprocessen en het nemen van betere beslissingen. Heeft een BI oplossing eenmaal bruikbare informatie gemaakt van gestructureerde en niet gestructureerde data, dan is deze voor u beschikbaar in de vorm van een management dashboard of rapportages.

ONTVANG DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BI software box. Wilt u dit boek gratis ontvangen, bel dan met de servicedesk op 085 40 10 218.