Microsoft Dynamics CRM | Alles over CRM - ICTboekensite.nl

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

 
Inzicht in de toepassing, functionaliteit en mogelijkheden voor organisaties die deze CRM oplossingen overwegen |
 
Veel organisaties die zich oriënteren op een nieuwe oplossing voor customer relationship management overwegen Microsoft Dynamics CRM. Dat is niet verrassend, aangezien inmiddels zestien van de honderd reeds geïmplementeerde CRM oplossingen Microsoft Dynamics CRM is. Naast SAP en Salesforce staat deze relatiebeheeroplossing dan ook in de top 3 van meest gebruikte CRM systemen. Behoort het daarmee automatisch ook tot de beste CRM software? Is het een oplossing die ook op de shortlist van uw organisatie thuishoort? Wat maakt het product bijzonder en hoe ervaren gebruikers het? Is het succes te danken aan kwaliteit, functionaliteit, prijs, koppelbaarheid met andere software of Microsoft producten, de marketingkracht van Microsoft of een combinatie van dit alles?
 
Dit boekje levert een bijdrage aan het vinden van antwoorden op deze vragen. Enkele kennispartners van het ICT informatiecentrum geven in diverse artikelen hun visie op verschillende facetten van de CRM oplossing Microsoft Dynamics CRM. Zij tonen u de commerciële waarde ervan, helpen u bij de keuze tussen de versies online (in de cloud) en on premise (bij uzelf geïnstalleerd), vertellen u over de koppeling met Outlook en andere software, zetten de voordelen en belangrijkste eigenschappen op een rijtje, vertellen over de laatste ontwikkelingen en verwachtingen, enzovoort.
 
Kortom, een boekje dat u helpt bij uw afweging Microsoft Dynamics CRM te gaan gebruiken of te blijven gebruiken.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Microsoft Dynamics CRM - ICTboekensite.nl