Microsoft Dynamics CRM | Alles over CRM - ICTboekensite.nl

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Inzicht in de toepassing, functionaliteit en mogelijkheden voor organisaties die deze CRM oplossingen overwegen |

Veel organisaties die zich oriënteren op een nieuwe oplossing voor customer relationship management overwegen Microsoft Dynamics CRM. Dat is niet verrassend, aangezien inmiddels zestien van de honderd reeds geïmplementeerde CRM oplossingen Microsoft Dynamics CRM is. Naast SAP en Salesforce staat deze relatiebeheeroplossing dan ook in de top 3 van meest gebruikte CRM systemen. Behoort het daarmee automatisch ook tot de beste CRM software? Is het een oplossing die ook op de shortlist van uw organisatie thuishoort? Wat maakt het product bijzonder en hoe ervaren gebruikers het? Is het succes te danken aan kwaliteit, functionaliteit, prijs, koppelbaarheid met andere software of Microsoft producten, de marketingkracht van Microsoft of een combinatie van dit alles?

Dit boekje levert een bijdrage aan het vinden van antwoorden op deze vragen. Enkele kennispartners van het ICT informatiecentrum geven in diverse artikelen hun visie op verschillende facetten van de CRM oplossing Microsoft Dynamics CRM. Zij tonen u de commerciële waarde ervan, helpen u bij de keuze tussen de versies online (in de cloud) en on premise (bij uzelf geïnstalleerd), vertellen u over de koppeling met Outlook en andere software, zetten de voordelen en belangrijkste eigenschappen op een rijtje, vertellen over de laatste ontwikkelingen en verwachtingen, enzovoort.

Kortom, een boekje dat u helpt bij uw afweging Microsoft Dynamics CRM te gaan gebruiken of te blijven gebruiken.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Microsoft Dynamics CRM - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.