Internetbellen voor bedrijven - ICTboekensite.nl

Internetbellen voor bedrijven

Over zakelijke VoIP oplossingen en hoe u een aanbieder kiest

In dit gratis e-boek geeft het ICT informatiecentrum uitleg over de toepassing, voordelen en nadelen van zakelijk bellen via internet en telefooncentrales in de cloud. U krijgt uitleg over VoIP (Voice over IP) en de mogelijkheden en eigenschappen van hosted VoIP, waarbij ‘uw telefooncentrale’ volledig digitaal en online is. Ook de optie om uw eigen telefooncentrale toe te passen voor online telefoneren wordt besproken. U leest over hoe VoIP werkt, welke eisen het toepassen van internetbellen stelt aan uw internetverbinding en welke apparatuur u nodig heeft. Ook kosten, veiligheid en hoe u een aanbieder kiest uit de talloze aangeboden VoIP oplossingen en aanbieders, komen aan de orde. Als u interesse heeft in een modernere, flexibelere en goedkopere manier van intern en extern belverkeer helpt dit boekje u bij uw oriëntatie op de mogelijkheden.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van een gratis VoIP minibox, bestaande uit: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over één of enkele VoIP oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief om u op de hoogte te houden over dit thema. De combinatie van deze drie bronnen geeft u een completer beeld van de toepassing en keuze van VoIP oplossingen, dan u zou hebben met alleen het boek. De minibox kunt u gratis aanvragen als uw organisatie overweegt om van VoIP oplossingen gebruik te maken.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Meer over de minibox | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218VOIP minbox - ICTboekensite.nl


Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer (nodig voor eenmalige controle)

NB Lees op de volgende pagina over de verwerking van uw aanvraag en wanneer u de minibox ontvangt.