Internetbellen voor bedrijven - ICTboekensite.nl

Internetbellen voor bedrijven

 
Over zakelijke VoIP oplossingen en hoe u een aanbieder kiest
 
In dit gratis e-boek geeft het ICT informatiecentrum uitleg over de toepassing, voordelen en nadelen van zakelijk bellen via internet en telefooncentrales in de cloud. U krijgt uitleg over VoIP (Voice over IP) en de mogelijkheden en eigenschappen van hosted VoIP, waarbij ‘uw telefooncentrale’ volledig digitaal en online is. Ook de optie om uw eigen telefooncentrale toe te passen voor online telefoneren wordt besproken. U leest over hoe VoIP werkt, welke eisen het toepassen van internetbellen stelt aan uw internetverbinding en welke apparatuur u nodig heeft. Ook kosten, veiligheid en hoe u een aanbieder kiest uit de talloze aangeboden VoIP oplossingen en aanbieders, komen aan de orde. Als u interesse heeft in een modernere, flexibelere en goedkopere manier van intern en extern belverkeer helpt dit boekje u bij uw oriëntatie op de mogelijkheden.

 

VRAAG DE MINIBOX AAN

Dit boek is onderdeel van een gratis minibox, bestaande uit: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over VoIP oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief om u op de hoogte te houden over dit thema. De combinatie van deze drie bronnen geeft u een completer beeld van de toepassing en keuze van ICT oplossingen, dan u zou hebben met alleen het boek. De minibox kunt u gratis aanvragen als uw organisatie overweegt om van VoIP oplossingen gebruik te maken. Meer over de minibox.

 
Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van een zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.

VOIP minbox - ICTboekensite.nl  • Voor eenmalige controle van uw aanvraag