ICT trends 2016 - ICTboekensite.nl

ICT trends 2016

ICT trends 2016

 
Kansen, aandachtspunten en risico’s rond uw ICT toepassingen in 2016 |
 
Er zijn onderwerpen waarbij het prettig is om in de toekomst te kijken. Blijkbaar willen we weten wat ons te wachten staat, hoe we ons daarop voorbereiden en welke kansen, nieuwe mogelijkheden en gevaren nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen. ICT is zo’n onderwerp.
 
Ieder jaar wagen tientallen ICT goeroes, marktwatchers, onderzoeksbureaus en leveranciers zich aan een voorspelling voor de nabije toekomst. Zij brengen in kaart wat zij als trends en ontwikkelingen zien en vertalen deze naar reële verwachtingen. Verzameld uit diverse bronnen bundelt het ICT informatiecentrum de trends, ontwikkelingen en verwachtingen jaarlijks in het boek ICT trends. Dit jaar is dat de editie 2016.
 
Staat u dit jaar voor de keuze van nieuwe ICT oplossingen, laat u dan door dit boek informeren en inspireren over de kansen, aandachtspunten en risico’s daarvan. Uiteraard is dat ook heel waardevol als u nog niet van plan bent te investeren, maar wel verantwoordelijk bent voor een goed ICT beleid in uw organisatie.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

ICT trends 2016 - ICTboekensite.nl