HRM software | toepassing, voordelen en ontwikkelingen - ICTboekensite

HRM software

HRM software

Over de toepassing, voordelen en ontwikkelingen rond human resource management systemen |

Wat is HRM software, wat kan het en wat maakt het zo belangrijk voor de HRM processen in uw organisatie? Hoe past u deze software toe en wat zijn de voordelen en nadelen ervan? Welke mogelijkheden bieden online HRM oplossingen u en wat zijn de voordelen en nadelen van HRM in de cloud? En wat kunt u verwachten van mobile HRM software?

De antwoorden op deze vragen leest u in dit boekje, dat het ICT informatiecentrum heeft samengesteld als introductie op het onderwerp HRM software. Daarmee is dit boekje een goed begin van ieder selectietraject van HRM software.

Over de thema’s employee self service (ESS) en management self service (MSS) heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt deze ook gratis ontvangen.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de HRM software box*. Zoekt u nieuwe HRM software of start u een HRM software project, dan kunt u de HRM software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De HRM software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over HRM software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over HRM software oplossingen. Lees meer over de HRM software box.