Hosting | ICTRecht - ICTboekensite.nl

Hosting

Hosting - ICTRecht

Deskundig en praktisch juridisch advies |

Websites of diensten hosten wordt steeds populairder, maar kent heel wat bijzondere wet- en regelgeving waarmee men rekening moet houden. Het niet-naleven van deze soms complexe wetgeving kan de rechtspositie van de hoster of dienstverlener ernstig verzwakken. Het is dus zaak dat u zorgt dat u uw zaken op orde hebt.

Met dit boek legt juridisch adviesbureau ICTRecht in duidelijke taal uit welke juridische regels er gelden voor hostingbedrijven. De negen hoofdstukken bespreken alle juridische aspecten van hosting: van uw algemene voorwaarden en SLA’s tot de bewaarplicht, de privacy van uw klant, notice en takedown en wanneer u een klant mag afsluiten wegens wanbetaling. Achterin het boek vindt u over elk onderwerp een handige checklist om uw bedrijfsvoering aan te toetsen.

Het boek telt negen hoofdstukken:

1. Contracten met klanten
2. Algemene voorwaarden
3. Het niveau van uw diensten
4. Domeinnamen
5. Toezichthouders en wettelijke plichten
6. Privacy van uw klant
7. Reclame en spam
8. Notice en takedown
9. Wanbetalers en maatregelen

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met als bijlage het boek (PDF). De aanbieder van dit boek wordt over uw aanvraag geïnformeerd.

Download dit e-book gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie