Haal alles uit uw softwareprojecten - ICTboekensite.nl

Haal alles uit uw softwareprojecten

Haal alles uit uw softwareprojecten

Heldere visies op de selectie, implementatie en toepassing van bedrijfssoftware |

De implementatie van bedrijfssoftware wordt traditioneel beschouwd als een technische aangelegenheid. Met de IT afdeling als de trekker van het project en de focus op techniek.

Leveranciers en gebruikers van vele soorten bedrijfssoftware hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met de invoering van nieuwe systemen. Desondanks wordt nog altijd een groot deel van alle softwareprojecten niet binnen de planning opgeleverd, voldoet de kwaliteit niet aan de vooraf gestelde eisen en worden budgetten overschreden. De technische benadering van projecten is daar voor een belangrijk deel debet aan.

Het bovenstaande is ontleend aan de woorden van Guus Krabbenborg, auteur van de artikelen in dit boek. Al 20 jaar kent hij de zakelijke softwarebranche, de laatste zes jaar als zelfstandig, internationaal werkende adviseur, trainer en interim manager. Zijn scherpe analyses, heldere visies en nuchtere observaties vertrouwt hij al enige jaren met veel succes toe aan het papier in de vorm van columns en artikelen. Met dit boek willen wij u deelgenoot maken van een aantal van zijn pennenvruchten.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de bedrijfssoftware box*. Oriënteert u zich op bedrijfssoftware, dan kunt u deze box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De bedrijfssoftware box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over (specifieke of algemene) bedrijfssoftware en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over software oplossingen. Lees meer over de box.