Extended software lifecycle management - ICTboekensite.nl

Extended software lifecycle management

Extended software lifecycle management

 
Over de levenscyclus van software en uw verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw organisatie |
 
Software heeft steeds meer invloed op de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en daarmee op het functioneren van uw organisatie. Relevant zijn daarom de vragen wie verantwoordelijk is voor het goed blijven functioneren van die software en wanneer de verantwoordelijkheid overgaat van de leverancier op u. In het boekje ‘Extended software lifecycle management’ leest u hoe u risico’s mijdt.
 
Wat betekent de verantwoordelijkheid voor de softwaregebruiker en verandert deze tijdens de levenscyclus van software, die al snel een periode van tien jaar kan beslaan? In dit boekje van het ICT informatiecentrum geeft kennispartner De IT jurist antwoorden op deze vragen en wordt duidelijk welke risico’s er voor de continuïteit van uw organisatie bestaan, als die verantwoordelijkheid ‘verwaarloosd’ wordt.
 
Dit boekje is een eyeopener voor iedere organisatie die zich de afhankelijkheid van software realiseert en de risico’s die dat met zich meebrengt, liever onderkent dan ontkent.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Extended software lifecycle management - ICTboekensite.nl