ERP systemen - ICTboekensite.nl

ERP systemen

 
Over de selectie, implementatie en toepassing van ERP software |
 
Het boek ‘ERP systemen’ beschrijft praktische facetten van de selectie, implementatie en toepassing van ERP software. Vanuit diverse invalshoeken geven kennispartners van het ICT informatiecentrum hun visie, tips en adviezen rond de toepassing van ERP software. Ook leggen zij uit hoe een goed gekozen ERP oplossing bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering en dat ERP steeds vaker de rol overneemt van separate financiële software of CRM oplossingen.
 
Het boek onderstreept het belang van een goede voorbereiding op het selectie- en implementatietraject en bespreekt de logische stappen in beide trajecten. Uiteraard komt ook de online toepassing van ERP software (ERP in de cloud) aan de orde, evenals open source oplossingen.
 
Start u binnenkort een ERP project en staat u voor de keuze van oplossingen of leveranciers, lees dan dit boek om de vakuilen te vermijden en alle kansen te benutten.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Dit boek is ook onderdeel van de ERP box. Wilt u direct over alle ERP boeken beschikken vraagt u dan hier de ERP box aan.


 

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

ERP systemen - ICTboekensite.nl