ERP systemen - ICTboekensite.nl

ERP systemen

Over de selectie, implementatie en toepassing van ERP software |

In ERP software komt de automatisering van de belangrijkste onderdelen van een bedrijfsproces samen, waaronder financiële administratie, inkoop, verkoop en logistiek. In veel organisaties staat ERP software daarom centraal in de gehele ICT structuur. Deze spilfunctie stelt hoge eisen aan het selectie- en implementatietraject. Fouten hierin moeten vermeden worden en vanwege de complexiteit van de oplossingen en de veelzijdigheid daarvan, is het maken van de beste keuzes ingewikkeld en lastig.

Aan de hand van diverse artikelen van verschillende kennispartners bevat dit boek een groot aantal adviezen, tips en aanwijzingen die u helpen bij uw ERP project. De selectie, implementatie en toepassing komen allemaal aan de orde, evenals ‘ERP in de cloud’.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de ERP box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
ERP systemen - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.