ERP systemen | Selectie, implementatie en toepassing - ICTboekensite.nl

ERP systemen

Maak kennis met ERP, de oplossingen en mogelijkheden

ERP systemen
  • Gratis e-boek, direct in uw mailbox
  • Voor een snelle kennismaking met de mogelijkheden van ERP software
  • Wat is belangrijk, waar moet u op letten?

 

OP WELK MAILADRES WILT U DIT E-BOEK ONTVANGEN?

 

Waarom dit e-boek lezen?

In ERP software komt de automatisering van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsproces samen. Uw financiële administratie, relatiebeheer, inkoop, en logistiek kunnen allemaal onderdeel zijn van uw ERP oplossing. Deze centrale rol in uw ICT structuur stelt hoge eisen aan het selectie- en implementatietraject. Fouten hierin moeten vermeden worden en kansen moet u kennen om deze te kunnen benutten. Vanwege de complexiteit van de oplossingen en de veelzijdigheid daarvan, is het maken van goede keuzes ingewikkeld en lastig. U zult zelf voldoende kennis moeten hebben om deze keuzes te kunnen maken en niet volledig afhankelijk te zijn van externe specialisten.

Diverse kennispartners van het ICT informatiecentrum geven u in dit boek adviezen, tips en aanwijzingen die u helpen bij uw ERP project. De selectie, implementatie en toepassing komen allemaal aan de orde, evenals ERP in de cloud, de online oplossingen voor ERP software.

Als u een ERP project start, kunt u gratis een ERP box aanvragen op onze websites ERPsystemen.nl en ICTinformatiecentrum.nl. De ERP box bundelt alle informatie over ERP software en de selectie ervan, inclusief enkele unieke boeken.

Download dit gratis e-boek