ERP software selectie - ICTboekensite.nl

ERP software selectie

ERP software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van ERP software |

U gaat een nieuwe ERP oplossing kiezen. Het grote aanbod, de soms subtiele verschillen tussen ERP systemen en de voortgaande technologische ontwikkeling ervan, maken het lastig om te bepalen welke van al die oplossingen het best past bij uw type organisatie en workflow. Leveranciers presenteren u graag hun oplossingen en kunnen u goed helpen met hun praktijkervaring en productkennis, maar missen de objectiviteit die u nodig heeft om een gefundeerd besluit te kunnen nemen. Maakt u gebruik van een adviseur die helpt met de selectie van een ERP oplossing, dan is de onafhankelijkheid niet gegarandeerd. En websites waarop u zelf ERP software kunt selecteren zijn meestal commercieel en daarom niet erg zinvol. Er zit dus niets anders op dan zelf ook te weten wat er bij de selectie van een ERP systeem op u afkomt. Daarover leest u meer in dit boekje.

Vanuit diverse bronnen en invalshoeken behandelt dit boekje de belangrijkste aspecten van het selecteren van ERP software. U leest over waaruit een goede voorbereiding op een ERP selectietraject bestaat en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u ERP software met elkaar kunt vergelijken en krijgt tips en adviezen over een ERP selectie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw ERP project.

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt het e-boek dan zo spoedig mogelijk. Let op: het aantal boeken over de selectie en/of toepassing van ERP software dat u los kunt aanvragen, is gelimiteerd. Heeft u interesse in alle boeken over ERP software, vraag dan de gratis ERP box aan. Naast alle boeken ontvangt u dan ook checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen. Wij adviseren u voor de ERP box te kiezen als u met een selectietraject start. Deze ontvangt u 100% gratis en vrijblijvend.

Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218 | Meer over de ERP box | Belangrijk: Dit boek is alleen beschikbaar voor organisaties waar een selectietraject loopt of (waarschijnlijk) gestart wordt. Niet voor studie of ‘zomaar interesse’. | Zo nodig nemen wij contact met u op om uw aanvraag te verifiëren.

ERP software selectie - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

(de bevestigingsmail gaat naar dit adres)

Rechtstreeks telefoonnummer

(voor snelle afstemming van de juiste informatie)


* De ICT nieuwbrief informeert iedere twee weken meer dan 13.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.