ERP software selectie - ICTboekensite.nl

ERP software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van ERP software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van ERP software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op ERP software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere ERP boeken verkrijgbaar (zie gratis ERP box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over ERP software los aan. Wilt u meer boeken over ERP software ontvangen, vraag dan hier de gratis ERP box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

U gaat een nieuwe ERP oplossing kiezen. Het grote aanbod, de soms subtiele verschillen tussen ERP systemen en de voortgaande technologische ontwikkeling ervan, maken het lastig om te bepalen welke van al die oplossingen het best past bij uw type organisatie en workflow. Leveranciers presenteren u graag hun oplossingen en kunnen u goed helpen met hun praktijkervaring en productkennis, maar missen de objectiviteit die u nodig heeft om een gefundeerd besluit te kunnen nemen. Maakt u gebruik van een adviseur die helpt met de selectie van een ERP oplossing, dan is de onafhankelijkheid niet gegarandeerd. En websites waarop u zelf ERP software kunt selecteren zijn meestal commercieel en daarom niet erg zinvol. Er zit dus niets anders op dan zelf ook te weten wat er bij de selectie van een ERP systeem op u afkomt. Daarover leest u meer in dit boekje, in combinatie met alle andere informatie van de ERP box van het ICT informatiecentrum.

Vanuit diverse bronnen en invalshoeken behandelt dit boekje de belangrijkste aspecten van het selecteren van ERP software. U leest over waaruit een goede voorbereiding op een ERP selectietraject bestaat en welke stappen daarbij essentieel zijn. De succesfactoren en valkuilen worden besproken, evenals aanbevelingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van het implementatietraject. U leest hoe u ERP software met elkaar kunt vergelijken en krijgt tips en adviezen over een ERP selectie. Ofwel, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een nieuw ERP project.

Vraag dit boek gratis aan