ERP software selectie - ICTboekensite.nl

ERP software selectie

ERP software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van ERP selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het over het succes van ERP selectie- en implementatietrajecten gaat? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste ERP software te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. Als u deze ook niet kent, is dit boek voor u geschreven. In dit boek vertellen deskundigen u wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van ERP selectie- en implementatietrajecten. U hoeft het alleen maar te lezen om veel problemen voor te zijn.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de ERP box*. Zoekt u nieuwe ERP software of start u een ERP project, dan kunt u de ERP box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De ERP box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen. Lees meer over de ERP box.