Enterprise Mobility Management - ICTboekensite.nl

Enterprise Mobility Management

 
Over de ontwikkeling van EMM en het succesvol beheren van steeds meer mobiele devices in uw organisatie |
 
Het aantal mobiele apparaten dat zakelijk gebruikt wordt, is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit stelt nieuwe eisen aan het beheer ervan. Hoe controleer je het gebruik van mobiele devices die ook thuis beschikbaar zijn? Hoe ga je om met Bring Your Own Device (BYOD), waarbij privé smartphones en tablets door medewerkers ook voor hun werk gebruikt worden? Wat betekent de enorme hoeveelheid devices die via Internet met elkaar in contact staan voor de dataveiligheid en privacy? Wat zijn de juridische consequenties hiervan en welke eisen moet u stellen aan beheer van licensies of bewaarplicht?
 
Het is duidelijk dat de toename in het gebruik van mobiele devices organisaties dwingt tot het maken van procedures en regels. Over al die aspecten, maar ook over trends en ontwikkelingen gaat dit door het ICT informatiecentrum samengestelde boekje. Als er meerdere mobiele devices gebruikt worden binnen uw organisatie, dan biedt dit boekje u een eyeopener voor de belangrijkste aandachtspunten daarbij.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.
 
Enterprise Mobility Management - ICTboekensite.nl