EHB-I - ICTboekensite.nl

EHB-I

Voor Bestuurders en Managers van zorgorganisaties |

Veel visies en voorspellingen zijn dat iedere (zorg-) organisatie die niet met de digitalisering meegaat op termijn geen bestaansrecht meer heeft. De zorgsector wordt dan ook overspoeld met Informatie over ICT ontwikkelingen; maar wat is nu echt relevant voor de Bestuurder, ICT- en Inkoopmanager van een zorgorganisatie?

Wat is de rol van de overheid (VWS) hierin, om welke ‘Innovaties’ gaat het concreet, en hoe ga je deze Inkopen en ook nog eens Implementeren? Welke onderwerpen zouden op de agenda moeten staan om als zorgorganisatie scherp te krijgen welke kansen en mogelijkheden er zijn en hierin goede afwegingen te maken?

In dit document zijn op basis van vele publicaties en ervaringen in de Zorg met het inkopen en begeleiden van ICT projecten, de essentie van de ICT ontwikkelingen, innovaties en de aandachtspunten voor zorginstellingen samengevat: EHB-I ! (Eerste hulp bij Inkoop).

Wij wensen u veel nieuwe inzichten!

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en ontvangt u per e-mail. Het boek wordt u gratis aangeboden door een specialist op dit gebied. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd, zodat zij u eenmalig, en indien door u gewenst, aanvullend kunnen informeren.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
EHB-I - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.