DMS software selectie - ICTboekensite.nl

DMS software selectie

DMS software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van DMS selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het gaat over de keuze en toepassing van document management software? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen om een DMS software selectie uit te voeren en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. Als u deze ook niet kent, is dit boek voor u geschreven. Lees de belangrijkste adviezen bij DMS software selectie.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de DMS box*. Zoekt u nieuwe document management software of start u een DMS project, dan kunt u de DMS box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De DMS box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over document management en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over DMS oplossingen. Lees meer over de DMS box.