De praktijk van softwareprojecten - ICTboekensite.nl

De praktijk van softwareprojecten

De praktijk van softwareprojecten

Wat u kunt leren van succesvolle implementaties |

Software is er in verschillende vormen. Bijna overal zit tegenwoordig wel een stukje software in, behalve dan in de mens, maar wellicht komt dat ook nog wel eens. Dit boek beperkt zich tot bedrijfssoftware. In een aantal artikelen geven auteurs van verschillende softwareleveranciers op uitnodiging van ICT Informatiecentrum weer hoe organisaties kunnen komen tot een verantwoorde aanschaf van software als CRM, ERP, CMS, Business Intelligence.

Omdat de praktijk de ultieme toetssteen is, zijn deze artikelen aangevuld met een aantal casussen die laten zien waar het uiteindelijk allemaal om draait: tevreden klanten. En die krijgt men niet alleen door het installeren van software. Daar is ook aandacht voor de klant, zijn wensen en zijn mogelijkheden voor nodig.

Bestel complete informatie
Het ICT informatiecentrum heeft voor verschillende thema’s alle boeken, publicaties en aanvullende informatie over dat thema in één informatiepakket (box) gebundeld. Ook deze kunt u gratis bestellen.
 

Los bestellen

U kunt dit gratis boek los aanvragen. Maar daarvoor gebruik van dit formulier.

Bestel complete informatie

Het ICT informatiecentrum heeft in één informatiepakket (box) alle boeken, publicaties en aanvullende informatie over cloud computing voor u gebundeld. Ook deze kunt u gratis bestellen.

BESTEL INFORMATIEPAKKET