Datacenters - ICTboekensite.nl

Datacenters

Datacenters

 
Over de keuzes en mogelijkheden rond het veilig en flexibel opslaan van uw data bij externe partijen |
 
Steeds meer data van u is opgeslagen buiten de muren van uw organisatie. Dat is het logische gevolg van uw wens om via internet overal toegang te hebben tot uw bedrijfsapplicaties, documenten en bestanden.Naarmate uw afhankelijkheid van externe dataopslag toeneemt, wordt de keuze van een datacenter belangrijker. In dit boekje leest u hoe u dat doet en met welke aspecten u bij uw beslissingen hierover rekening moet houden.
 
Aan de hand van diverse artikelen van kennispartners van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met de mogelijkheden, voordelen en nadelen van externe dataopslag bij datacenters. U leert alle facetten kennen die de keuze van een aanbieder, oplossing en locatie bepalen. Checklists bieden u een leidraad daarbij. Tips en adviezen helpen u bij het bepalen van een juiste strategie in de omgang met uw data. Kortom, een boekje dat u ondersteunt bij keuzes rond datacenters, waarmee u nu eenmaal te maken heeft als u data extern heeft opgeslagen.
 
Als u een nieuwe mogelijkheid voor externe dataopslag overweegt, twijfelt over interne of externe opslag en goede beslissingen wil nemen over de veiligheid en flexibiliteit van uw data, biedt dit boekje u hulp daarbij.
 

BOEK GRATIS AANVRAGEN

Uw privacy – Conform ons privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van en zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.
Belangrijk: vink beide vakjes aan, zodat u optimaal geïnformeerd wordt én blijft.

Datacenters - ICTboekensite.nl