Data analytics | Gratis e-boek - ICTboekensite.nl

Data analytics

Over hoe uw data u helpt om uw bedrijfsprocessen, prestaties en beslissingen te verbeteren en wat u daarvoor moet doen

data analytics
 • Over hoe data uw processen, prestaties en beslissingen verbetert.
 • De belangrijkste aspecten van data analytics en business intelligence.
 • Voor organisaties die data optimaal willen gebruiken.
 • Gratis en vrijblijvend, via onze ICT boekensite direct in uw mailbox.
 •  
   
  Gratis e-boek
   
   

  Waarom dit e-boek lezen?

  Data en het goed beheren en verwerken daarvan heeft bij steeds meer organisaties een hoge prioriteit. Wie nu nog weinig met data doet, zal dat de komende jaren zeker gaan doen. Reden daarvoor is niet alleen dat er steeds meer data beschikbaar is. De belangrijkste reden voor de grote belangstelling in data en dataoplossingen is de waarde die data kan hebben voor het aansturen van bedrijfsprocessen en het maken van strategische keuzes.

  Waar data management zich richt op het verwerken en beheren van data, focust data analytics zich op het trekken van conclusies uit die data en het verkrijgen van inzichten. Hoe beter een organisatie daartoe in staat is, des te nuttiger kan data gebruikt worden voor het verbeteren van commerciële, administratieve, financiële, logistieke en andere bedrijfsprocessen.

  Dit boekje van het ICT informatiecentrum geeft u een beeld van hoe de data die binnen uw organisatie beschikbaar is, u kan helpen om uw bedrijfsprocessen, prestaties en beslissingen te verbeteren. U maakt kennis met wat data analytics precies is, hoe u het toepast en welke voordelen u dit biedt. De verschillende soorten data analytics worden uitgelegd, tools worden besproken, business intelligence wordt toegelicht en nog veel meer. Hiermee is dit een boekje dat u niet alleen laat kennismaken met data analytics, maar u hopelijk ook inspireert er optimaal gebruik van te maken.

  Heeft u hulp nodig bij de implementatie van data analytics oplossingen, heeft u vragen over data analytics, zoekt u een specialist of wilt u meer kennis en informatie, laat het ons weten. Wij helpen u graag!

   
   
  Gratis e-boek