Contract management software - ICTboekensite.nl

Contract management software

Over de toepassing, selectie en eigenschappen van software die u helpt bij het beheer van contracten

Contract management software

 

OP WELK MAILADRES WILT U DIT E-BOEK ONTVANGEN?

 

Waarom dit e-boek lezen?

Iedere zakelijke overeenkomst die wordt vastgelegd in tekst, is te beschouwen als een contract. Iedere organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer van die contracten. Omdat organisaties steeds vaker samenwerken en die samenwerking steeds meer verweven is met belangrijke bedrijfsprocessen, neemt de complexiteit van contracten toe. De naleving ervan en de controle daarop dus ook.

In contracten zijn wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in omschrijvingen, gekoppeld aan begintijden, eindtijden en opzegtermijnen. U moet snel over deze informatie kunnen beschikken. Aanpassingen moeten eenvoudig mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het bijhouden van de verschillende versies, zeker als daar verschillende personen in uw organisatie bij betrokken zijn. Met contractmanagement software wordt dat allemaal eenvoudig realiseerbaar.

In dit e-boek van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met de toepassing, keuze en eigenschappen van contractmanagement software. Dankzij kennis en informatie van verschillende specialisten op dit gebied, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en wellicht ook van de noodzaak om binnen uw organisatie van contractmanagement software gebruik te maken.

Download dit gratis e-boek