Contract management software - ICTboekensite.nl

Contract management software

Contract management software

Over de toepassing, selectie en eigenschappen van software die u helpt bij het beheer van contracten

Uw organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer contracten met klanten, toeleveranciers, personeel, enz. Het op tijd naleven van hieruit voortvloeiende rechten en plichten is lastig, juist omdat er zoveel is om bij te houden. Lees in dit gratis e-boek hoe contract management software u hierbij helpt.

Contract management software

Iedere zakelijke overeenkomst die wordt vastgelegd in tekst, is te beschouwen als een contract. Iedere organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer van die contracten. Omdat organisaties steeds vaker samenwerken en die samenwerking steeds meer verweven is met belangrijke bedrijfsprocessen, neemt de complexiteit van contracten toe. De naleving ervan en de controle daarop dus ook.

In contracten zijn wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in omschrijvingen, gekoppeld aan begintijden, eindtijden en opzegtermijnen. U moet snel over deze informatie kunnen beschikken. Aanpassingen moeten eenvoudig mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het bijhouden van de verschillende versies, zeker als daar verschillende personen in uw organisatie bij betrokken zijn. Met contractmanagement software wordt dat allemaal eenvoudig realiseerbaar.

In dit e-boek van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met de toepassing, keuze en eigenschappen van contractmanagement software. Dankzij kennis en informatie van verschillende specialisten op dit gebied, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en wellicht ook van de noodzaak om binnen uw organisatie van contractmanagement software gebruik te maken.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van een gratis contract management software minibox, bestaande uit: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over één of enkele contract management software oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief om u op de hoogte te houden over dit thema. De combinatie van deze drie bronnen geeft u een completer beeld van de toepassing en keuze van contract management oplossingen, dan u zou hebben met alleen het boek. De minibox kunt u gratis aanvragen als uw organisatie overweegt om van contract management oplossingen gebruik te maken.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Meer over de minibox | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218Contract management minbox - ICTboekensite.nl


Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer (nodig voor eenmalige controle)

NB Lees op de volgende pagina over de verwerking van uw aanvraag en wanneer u de minibox ontvangt.