Cloud computing, migratie - ICTboekensite.nl

Cloud computing, migratie

cloud computing - migratie

Over de keuze van cloudoplossingen en leveranciers |

Een toenemend aantal hardware- en softwareoplossingen kennen een variant in de cloud. U krijgt ermee te maken als u nieuwe bedrijfssoftware zoekt, zoals CRM, ERP, HRM of BI software. ‘Migratie’ heet het proces van het buiten de deur brengen van uw ICT. Over de aspecten hiervan, leest u in dit boekje van het ICT informatiecentrum. Tips, adviezen, valkuilen, checklists, juridische zaken; u vindt deze er allemaal in terug.

Ook voor dataopslag en telefooncentrales kunt u terecht bij steeds meer cloudoplossingen. Zelfs uw complete ICT infrastructuur kunt u buiten de muren van uw organisatie onderbrengen bij een cloud provider. Dan doet u alles via internet en heeft u overal toegang tot iedere ICT toepassing.

Duizelt het u nog een beetje rondom de begrippen ‘cloud’ en ‘cloud computing, leest u dan ook het boekje ‘Cloud computing, introductie‘. Ook dit door het ICT informatiecentrum samengestelde boekje is gratis voor u beschikbaar.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de cloud computing box. De cloud computing box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van cloud computing software (bekijk inhoud). Als u een cloud computing project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de cloud computing box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van een gratis cloud computing boxZend mij dit boek los toe.

privacystatement